Pets

hoomamatu 5 Replies

Üks põhjus, miks ma möödunudreedest Piia ja Runni pulma hullult ootasin, oli see, et seal ootasid ees igasugused ägedad inimesed.

Pets on konkurentsitult üks mu lemmikinimesi maamunal. Kunagi, kui ma olin veel titt, kartsin ma teda. No see oli siis, kui tema veel kunagi kuri punkar oli ja kurje pungiasju tegi. Nüüd pole ta sugugi kuri enam, punkar küll, aga siuke armas ja nunnu. Kui ma teda näen, meeldib mulle hõigata murtud inglise keeles: “Hello, my dear short friend!”

Ükskord tegi ta minust laulu. See kõlas umbes nii: “Daki! Daki-Daki-Daki… DAAKII!”

Pulmariietus oli tal minu meelest väga cool. Väga petsilik muidugi ka. Käes on tal, muide, jogurtiklaas. Sest nüüd joob ta alkoholi asemel jogurtit. Vot nii.

5 thoughts on “Pets

 1. cristal

  kui Sa Petsi mainisid oma blogis, siis me Klariga arutasime, et näed, elus teine veel. polnud nii ammu temast midagi kuulnud. aga hea kuulda, et temagi on endast võitu saanud ja lehekülgi pööranud 🙂 pilt on tõesti lahe!

 2. Jaanika

  Mina ei ole vist senini üle saanud tema sellest vägiteost, mis toimus oma 10 aastat tagasi folgil teatud väliasutusega seoses. Aga ma usun inimeste muutumisse ja muusse ilusasse ka. Sellised kellegi kiitmise postitused meeldivad mulle muidugi kõigets hoolimata 🙂

 3. daki Post author

  Jaanika, jaa, see oligi aeg, kui ma teda kartsin:) Seda lugu teavadki vist kõik ja sellepärast ei meeldi mulle üldse tema see PP nimi kah. Ikka on Pets või short friend mulle.

  Aga jah, elus mis elus! Nyrokiga tuuritab kah ringi vahepeal, tasub minna kuulama-vaatama, naljakas on näha vanu punkareidrokkareid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.