dude, look at my hand!

hoomamatu 7 kommentaari

Sõpsuutur on avastanud oma rusikad ja sõrmed. (Tegelikult tal muidugi pole juuksed ja silmad nii tumedad, asjatundmatu töötlemise viga.)

See teeb minu elu muidugi oluliselt lihtsamaks. Näiteks on tal komme kella viie paiku ärgata (sõltumata sellest, kas ööunne jääb kell 18 või kell 21) ja kuna nälg veel ei tapa, siis olen ma lihtsalt ignoreerinud tema sahmimist. Ja kui ma kell 6 siis lõpuks uurin, et millega tegeletakse, vaatab mulle vastu naerunägu, rusikas nina ees püsti.

See juhtub tal nüüd alati, niipea kui tal igavus peale tuleb, tõstab käe nina ette. Nii võib ta tundide (okei, kümnete minutite) kaupa oma rusikat jälgida. Whoa, dude, look at my hand… It’s like… huge! Siis avastas ta, et sõrmi saab liigutada ja rõõmu jätkus veel kauemaks. Nüüd vingerdab ta nimetissõrmega pikalt oma nina ees, ise täiesti hüpnotiseeritud. Vahepeal viskab käed rõõmust üle pea, kuriseb rõõmust, vehib jalgadega, ja hakkab taas oma kätt uurima.

Aeg-ajalt tuleb muidugi suhu ka toppida, et teada saada, kas maitse on muutunud.

Üle-eelmisel nädalal vaimustus ta mänguasjade rusikaga togimisest ja kõristiga vehkimisest, aga siis huvi kadus. Mina muidugi paanik-emana mõtlesin kohe: issand! Taandareneb! Aga siis nägin, et tõepoolest, mänguasjad pole lihtsalt talle praegu enam NII huvitavad kui oma käed.

Ka on ta avastanud varbad ja püüab neid kätte saada, kui asend on soodus. Enamasti pole, niisiis veel seda klassikalist kreeka e-d meil kodus pole, kes, varbad suus, päevi mööda saadaks. Vara kah veel.

Ja lisaks oma kätele on väga põnev ka minu sõrmi püüda, roosat küünelakki vaadata ja vahepeal mu näpp oma suhu tõmmata, et see üle kontrollida, kas ikka vastab euronormidele. Enamasti vist vastab, sest ollakse rahulolev.

Teisalt teeb see rusikavahtimine elu raskemaks ka. Näiteks kui on unepaus ja ma palvetan, et ta uuesti uinuks, siis piisab vaid KORRAKS oma käe nägemisvälja sattumisest, kui uni on peoga (pun totally intended) pühitud ja ma võin, eh, unest vaid und näha.

Aga kuna hand-eye coordination on tüdrukul piisavalt arenenud juba, siis on ta avastanud unisena silmade hõõrumise ja teeb seda nüüd KOGU AEG (kui ta on väsinud). Ja see on NII ARMAS.

Ma muudest asjadest ei julgegi kirjutada, niikuinii on jälle spastiline:D

7 thoughts on “dude, look at my hand!

 1. Anna

  Sinu truu lugejana pean lihtsalt mainima, et sul on väga ilus tütar:) Ja see siin on probably lusaim pilt siiani, mida temast näinud olen.

  1. daki Post author

   Tegelt?!:D Ma just vaatasin, et ta on nii “tavalise” näoga siin, aga mul muud pilti käevahtimisest polnud. Einoh, väga äge:) Ma ise muidugi arvan, et ta ongi maailma armsaim.

 2. Anna

  Päriselt, päriselt. Ja ma täitsa usun, et sulle on ta maailma armsaim, teistmoodi ei saakski ju:) lihtsalt minu meelest on ka osad beebid ilusamad kui teised ja Emiliana on ilmselgelt emmelt ja issilt kokku parimad geenid saanud.

 3. daki Post author

  😀 No seda veel näha on. Näiteks – minu jalanumber 41/42, Abikaasal mingi 46. Hiigeltitt-gigantpea saab ilmselgelt varsti lisanime megajalg. Hiigeltitt-gigantpea-megajalg.

  1. daki Post author

   Äh, ma päriselt ei saa aru praegu, ma panin omast arust kunagi varem ühe ERITI kauni pildi tast ja siis keegi ei öelnud midagi:D

   Ah ei, muidugi on ta numps. Tahaks juba näha, mis nägu ta läheb:)

 4. Janeli

  Kusjuures, esimest korda kui ma nägin teda pildil ma mõtlesin , et ta on nii Sinu nägu. Jah, ma ei ole Sind kunagi näinud 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.