fist bump

hoomamatu 7 Replies

“Näed neid põski, jah? Need on ju nii armsad põsed, kas pole? Ma saan aru, et me oleme selles tõsiasjas ühel nõul, emme, eks? Et need põsed on nunnud? Ja armsad? Tead, kuidas need armsaks said? SÖÖGIGA! KUS ON MU SÖÖK?! Kas ma tõesti pean kasutusele võtma veenmisvahendid, et sa vihjest aru saaks? Ei? Suurepärane! Fist bump selle peale!

7 thoughts on “fist bump

  1. Kairi

    sellel tütarlapsel küll tulevikus ühtki ‘tilliga või tillita’ probleemi ei teki. pildi alusel oskab enda eest jumalast hästi seista ju!

  2. daki Post author

    😀 Kairit, päriselt, mul on NII HEA MEEL, et keegi ikka mind ka näeb temas. Ma ju rääkisin sulle, kuidas äi tuju ära rikkus, kui hakkas loetlema, kuidas ikka see ja too on tema ema käest tulnud… Nagu polekski minu laps!

    Aga jah, nii ongi! Need hetked on need, miks tasub ema olla ja neid hetki on palju päevas! Enamik isegi, võiks öelda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.