kale alter kanes

hoomamatu 2 kommentaari

Ma isegi ei mäleta, millal või kuidas ma Kallega tuttavaks sain, aga see juhtus millalgi Viljandi Folgi ja Zavoodi vahel. Millalgi ammu. Igal juhul on ta üks hull kuju, vahepeal elas Lätis ja nüüd tahab saada Iirimaal näitlejaks. Ta palus mul levitada oma promovideot, et saada vastukaja, nii et kui teil on kaks minutit, siis oleks hästi vahva, kui te seda videot vaataksite ja võimalusel ka sõna sekka ütleksite.

Kalle Kallas ehk Kale Alter Kanes näitlejaks!

Videot saab vaadata ja sellele hääli anda siin.

2 thoughts on “kale alter kanes

  1. kalle

    ha, mina mäletan täpselt, kus me esimest korda kohtusime ja kus asi alguse sai. see oli tartus, sõbramajas, või misiganes selle asja nimi seal kalevi tänaval on. peo nime ma ei mäleta, aga ma olin koos kadiga ja meil oli salliõhtu ja mingid imelikud lipud ka. (mul on need siiamaani kuskil alles kusjuures). ja see oli veel see aeg, kui facebook oli kuskil zuckerbergi ajusoppides ja orkut ühendas kõiki eesti ja brasiilia inimesi. ja meie eesmärgiks oli koguda uusi orkuti sõpru, kes pidid oma nime lipule kirjutama, ja järgmine päev, kui me siis nn. addima hakkasime, siis mingil teatud põhjusel jäi daki ainsaks, kes ka reaalselt additud sai, mingi coincidence ma usun, aga jah. sealt see asi kõik alguse sai, elagu tartu, sõbramaja, lipud, orkut ja siideer. sest siukest jooki me nendest lippudest see päev jõime. mälestused, mälestused..

    1. daki Post author

      Õige! Ja kas see ei olnud mitte homopidu äkki? Võis vabalt olla. Ja Kadi oli eriti äge, seda mäletan ka.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.