Emiliana

hoomamatu 46 kommentaari

Emiliana sündis 2. mai hommikul kell 10:35, kaalus 4150 grammi ja oli 51 cm pikk. (Ja ma ju ütlesin ammu juba, et ta tuleb hiiglane, kui ta veel kauaks mu sisse jääb.)

Titt nagu titt ikka. Silmad on hallid, juuksed helepruunid, kõrvad on Abikaasa omade miniatuursed koopiad, veregrupp on minu oma (AB pos) ja rohkem praegu veel aru ei saa temast, et mis nägu on (peale selle, et tite nägu on).

Ning jah, kuigi ma saan aru, et ta on üsna igav veel, näeb välja nagu titt ikka ja ÜLEÜLDSE eks, olen ma totaalselt armunud. Kuidas saab võimalik olla, et keegi on NII ARMAS isegi siis, kui ta nutab?! Uskumatu.

Kõik on nii paigas hetkel. Saaks koju ära ja kasse kaisutada, oleks asjad veel rohkem paigas.

Looks on Emiliana Torrini “Honeymoon Child” (jap, temalt nime võtsingi. Hea, et poiss ei tulnud, muidu oleks pidanud Robert nimeks panema või Johnny või midagi).

PS: Kuidas on võimalik, et maailm on ülerahvastatud, ei mahu mulle pähe.

46 thoughts on “Emiliana

 1. pirtsu

  oh, Daki… magavad titad on nii armsad 😀 . ilmselt kuuled sa seda palju ja palju veel, aga ta on tõesti väga armas. mul on hea meel, et teil on kõik paigas ja hästi 🙂 .
  ilusat kooskasvamist.

 2. tikker

  OMA laps on alati maailma kõige armsam. fakt. ja selles ei saa kindel olla enne, eks, kui oma esimese lapse päriselt kätte saad.

  palju õnne veelkord. imearmas 🙂

 3. kristi

  Nii nii hea meel, et sul kõik lõppkokkuvõttes hästi läks! Nii armas väike tegelane ja järjest armsamaks läheb mida rohkem sa teda tundma õpid. Maailm on vist sellepärast ülerahvastatud, sest sünnitusvalu ja rasedusraskused lähevad nii kiiresti meelest 😀

 4. Liana

  Palju palju palju õnne pisiperele! Väga ilus uudis keset hilishommikut!=)

  Tasus ju ära see ootamine-ootamine-ootamine…:)

 5. mari

  Emiliana on minu tulevase lapse nimi, samalt Emilianalt inspiratsiooni saades ka. Muuseas. 😛 Ma lootsin eriline olla, aga mis seal ikka- mul loodetavasti veel vähemalt paar aastat aega selle sündmuseni, vast ei tule vahepeal mingit Emiliana-buumi.
  Ma ei tunne ei Dakit, ega Abikaasat isiklikult, seega mul raske öelda, kelle nägu tüdruk on, aga kole TUTTAV on ta küll. Vaatasin pilti ja “Aaa, seda titat ma ju tean!” oli esimene mõte. Enne kui kohale jõudis, et ega ikka ei saa teada küll. 😛
  Palju õnne igatahes!

 6. Nirti

  Palju õnne 🙂

  Naudi seda üürikest aega, kus ta on nunnu ja armas, isegi siis, kui ta magab. Varsti käratatakse sulle peale, et UUT IPHONET ON VAJA! ja UUT ARVUTIT ON VAJA, VANA ON JUBA POOL AASTAT VANA! ja UUSI KINGI ON VAJA! ALLA VAGABONDI EI TULE KÕNE ALLAGI! jne 😀

  Emiliana on hea nimi. Pisut harjumat, aga hea. Hüüdnimeks Emily?

 7. kairi

  palju onne t2itsa uue beebi puhul! kirja(stuse)inimene nagu sa oled, siis valisid ka igati tabava nime, sest kuulsin just hiljuti, et londonis/NYs on 80% kirjastusassistente noored valged naised vanuses 23-26, nimeks emily 🙂

 8. catalina

  Väga armas väikepreili!
  See, kas ta hakkab Nirti poolt kirjeldet viisil käratama, aga sõltub täiesti kasvatusest 😀

 9. keku

  Palju Õnne! Väga armas beebi.
  Ma ka ei osanud enne oma lapse saamist ette kujutada, et kedagi võib nii palju armastada kui oma last.

 10. Susan

  Haha… Kui ta ei karju, siis ta teeb Shreki kassi näo pähe ja pedereerib nagu uni ja demonstreerib vahepeale, kuidas näeks välja, kui ta oleks akuutsete osakonna rängim haige, kes on oma depressiivsesse ilmesse kivistunud just nimelt seetõttu, et ta ei saanud endale uut telefoni. Isegi, kui väga osava show tulemusena hakkavad tekkima kõhklused, et appi, tundub, et ta on tõesti langenud sügavasse depressiooni, siis sellest ei tohi lasta end lollitada. Saladuskatte all võin öelda, et uus telefon EI OLE elu ja surma küsimus. Tegelikult on sellest järgmine mudel uuel hooajal.

 11. marca

  Palju, palju õnne! Ülekandmise rõõm on see, et laps ilus ja rõõsa välja näeb. Mul oli lausa algul ehmatus, et mismoodi laps ei olegi krimpsus ja lilla nagu filmides vaid juba täitsa inimese moodi. Tõesti ilus laps sul välja kukkunud (ja ma ei meelita, olen ka mitte-nii-ilusaid näinud)!
  AB veregrupp pidi vist kõige haruldasem olema (Imelisest Teadusest lugesin), meile küll haiglas ei öeldud, mis meie lapsel on aga kuna mina B ja lapse isa A, siis ilmselt meie omal kah AB. Kuidagi kahtlane samas – kui A ja B kombinatsioon on alati AB, siis kuidas seda kõige vähem olla saab? A-d ja B-d tavaliselt väldivad üksteisega laste saamist?
  Edu ja rahulikke päevi!

 12. nell

  Palju rahulikke öid-päevi ja ilusat kooskasvamist. Sa ei jäänudki igavesti rasedaks ja nüüd on käes aeg uuteks ja huvitavamateks väljakutseteks. Suured soojad õnnesoovid nii Sulle kui Abikaasale.

 13. triangel

  Tulen mina puhkuselt ja esimese asjana kohe kontrollima ega Daki igavesti rasedaks ei ole jäänud. Ja milline rõõmus post ja pilt mulle siit vastu vaatas! Palju-palju õnne lapsevanematele, paistab tore tüdruk olevat!

  P.S. sinu järjepideva lugejana luban, et kannatan umbes aasta kõik titepostitused välja, pealegi ma usun, et tite kaka värvist rääkivaid poste sinult oodata ei ole või lähevad nad vähemalt parooli alla 🙂

 14. Mk

  Õnnitlused vanematele 🙂 !!!!

  Nii vahva ikka ja samas niiiiiiiiiii harjumatu, et Sul nüüd pisike on.

  Olge tublid !

 15. Eppppp

  Kena plika 🙂 Kuule, aga Robert on tõesti hea poisslapse nimi, tõsiselt oli meil kahe silma vahele jäänud (me ei tea enda lapse sugu ikka ju).
  Ma loodan, et su rinnad pole piimapaisust lõhkenud ja pliksi kaka on õiget värvi, hihii 🙂 Kallistused!

 16. kristel

  Palju õnne Daki!! Elasin sulle ka kaasa, kuigi sa ise seda ei teagi 🙂
  Ja nimevalik.. ilus!

 17. Inga

  õnnekallid!!!!! USA üks populaarsemaid nimesid olla Emma vist – aga mulle meeldib! Emiliana võiks siis ju Emmi olla – eestipärasem. Imearmas lapsuke, teil tuleb see asi hästi välja!

 18. E-L

  Palju õnne veel kord! A kui sa hakkad titekakakst rääkima, vabandust väga, ma loobun su blogi lugemisest.
  Ja kogu selle asja lugemine on päris hea kontraseptiivina mõjunud ka.

 19. daki Post author

  Annan vabalt luba kõigil loobuda lugemisest, kui üle piiri lähen. St mitte, et luba oleks vaja, aga et ma ei sovlu ka, ausalt. Olen isegi jätnud blogide lugemist järele, kui omanik on rasedaks jäänud/lapse saanud. Ma mingi hetk kirjutan natuke pikemalt ka neil teemadel, et kuidas nüüd edasi… See on pikem teema.

  Aga ootamine… oli LIIGA pikk, tõepoolest. Kuigi jah, see on hea, et ta on täitsa inimese nägu.

  Emilianast saab tuletada miljon hüüdnime, see oli ka üks põhjus, miks sai see nimi valitud. Näiteks Emmi, Emma, Mia, Mila, Millie, Emilia, Emili, Mii, Liana jne. Ma ise kutsun praegu Miaks ja Mila-mutiks (see oli Naabrinaiselt ja jäi juba külge).

 20. daki Post author

  Kusjuures, alguses oligi Emilia laual valikuna,aga see on üks levinumaid nimesid. Üldse on E-tähega nimed jube populaarsed, ei tea, miks?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.