kevadine Kopli (ja Pelq*)

hoomamatu 4 Replies

*Kunagi oli reidis mingi grupp (või kuidas neid seal nimetataksegi), kes kutsus end Pelq-fännideks või midagi taolist.///

Eile sattusime uksel kokku Naabrinaise ja Naabrimehega, kes läksid jalutama ja nii otsustasimegi ka selle suure seikluse ette võtta. Suur seiklus on pikk jalutuskäik juba seetõttu, et viimasel ajal on teadupoolest mu kõndimisraadius olnud võrreldav roomava õppiva imiku omaga (ainult vähe parema vaatega).

Üllatuslikult ei surnudki ma 7kilomeetrist ringi läbides täielikult, vaid jalad valutavad senimaani ja see paistetus ei lähe ilmselt kunagi alla, aga kõht üritas vaid paar korda end küljest rebida ja üldse suutsin ma märkimisväärselt vähe oiata, ehk sellepärast, et ma olin liiga ametis hirnumisega. (Naabrimehel on näiteks üks kulm hall, mis ajab mind alati hüsteeria äärele.)

Pilte tegime ka, lisaks avastasime Stroomi rannahoone lähedalt fantastilise väliõhujõusaali, kus oli mingi masin, mis peaks olema, ma ütlen teile, IGAS sünnitustoas. Ma pole end ammu nii hästi tundnud, kui seal peal kõikudes (sünnitama sellest hoolimata ei hakanud). Pildid aga paljastasid, et mu nägu on mu kõhuga äravahetamiseni sarnane ja vaid silmad reedavad, et tegu võiks olla näoga. Fantastiline, mis rasedus inimesega teeb.

 

See silt Sõle tänaval on lihtsalt niivõrd äge, et ükskord kruvin ma ta maha ja panen endale tuppa seinale.

Meenutusi talvest. Seal taga õitsevad lumikellukesed.

Ketsid tahavad koju.

L’Oreal. Sest oled seda väärt!

Luiged tunnevad end Stroomi rannas iseäranis hästi. Kaks üsna pilves olekuga djuudi asusid ühe luigega pikemasse vestlusse, mispeale kujutasin mina elavalt ette nende järgmist hommikut. “Dude, kas sa mäletad seda luike? Kurat, järgminegi kord võiks sama kraami teha…”

Üksik luigekarjus, kelle elutöö seisnes luikede tagasi vette ajamises. Selleks kasutas ta pikka vitsa (Bock oli ilmselt enda tarbeks).

4 thoughts on “kevadine Kopli (ja Pelq*)

 1. Silja

  Tallinnas on neid vabaõhujõusaale üle linna päris mitmeid (ma eelmine suvi kirjutasin neist), minu meelest on need ühed ägedamad väljamõeldised! Minu lemmik (ja pealinnas viibimise aja lähedaim) asub Pirita rannas.

 2. Kairi

  haha, v2ga lahe post! tundub, et rasedus m6jub vist irooniale eriti viljakalt 🙂 ma loodan, et saad varsti oma hadast lahti. muide, j22rad pole yldse nii 6udsed, kui kuulsate bandiitide pealt tundub.

  1. daki Post author

   Ma ise panustasin pikka aega, et Põrnikas võiks Hitleri sünnipäeval sündida. Või noh, ÄÄRMISEL juhul Lenini. Aga nüüd ma olen juba nii väsinud ootamast, et enam ei jõua Hitleri sünnipäeva ära oodata, tulgu kohe!

   Silja, need vabaõhujõusaalid on tõepoolest lahedad ja ilmselt hakkavad nägema palju rasedusrasva kaotada püüdvat mind, kes kallisse jõusaali minna ei tihka (või ei ole aega või misiganes vabanduse ma leian). Need ON ülicoolid!

   Kairi, kui ma mõtlen, et selleks, et saada nt Kaksik, peaksin ma veel umbes kuu aega rase olema, siis ma keeldun viisakalt. Jäär it is (ärge isegi katsuge mulle vihjata, et Sõnn tuleb, NII KAUA ma ka ei kavatse oodata) ja muidugi saab ta olema superlahe.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.