mul on päriselt pealkirjaprobleem

hoomamatu 5 Replies

Kõigepealt tänase päeva (ja võimalik, et nädala) kõige ägedam pilt:

Pikalt oodatud comic relief tänase päeva lõppu. Ma kohe NAERSIN. Ja iga kord, kui ma seda kutsi uuesti vaatan, siis hakkan ma jälle naerma.

Tegelikult ma tahtsin kirjutada tööteema jätkuks veel seda, et mu lemmiktänav Tallinnas on alati olnud Maakri tänav. Kui ma Kaupmehes veel elasin, sai sealt päris sageli käidud ja ma nautisin iga korda (isegi neid väga tuuliseid). See on mõnus, kuidas seal kohtuvad uus ja vana, pisikesed miniatuursed majad kõrgete hoonete kõrval ja vahel. Nii nummi, nii kompaktne, selline tunne, nagu oleks astunud nukumajja. Ja kuigi ma olen ühe korra elus seal tänaval asuvas asutuses põgusalt töötanud, töötan ma seekord sel tänaval PÄRISELT ehk saan iga päev mööda seda tööle ja koju käia ja see on hullult mõnus. Isegi, kui tuul tahab aluspüksid jalast viia, aga samas on Tallinna tuul alati selline olnud, nõuab…

jäin jälle pilti vaatama ja hirnuma, sry…

…nõuab harjumist. Kogemus on näidanud, et Tallinna tuulega harjub nibin-nabin kuue kuuga. Mõned ei harju muidugi kunagi.

Ostsime eile põrandalambi, panin kokku ära ja siis jäi üks tükk üle. Ma ei tea, kuidas see võimalik on, aga on. Ideid, mille jaoks see jupp olla võiks?

5 thoughts on “mul on päriselt pealkirjaprobleem

  1. daki Post author

   Ylle, seal PEAB olema midagi veel:)

   M., Basement Cat. Ja töötab jah, T.-l võib õigus olla, et see käib soklisse kuidagi, aga ei mõelnud välja, kuidas. Ja töötabki täitsa hästi, naljakas lihtsalt, et üldse jupp üle jäi.

 1. T.

  See jupp paistab olevat see jupp, millega seda teist plastikust juppi sinna sokli ümber keerata (no mis kupliosa lambi küljes hoiab). Ilmselt on sul suht väike (kitsas) kuppel ja see on nö sõrmede-pikendamise-abimees.

  No mai’ tea, sai keeruliselt.

 2. ylle

  Oo, veel keegi, kes armastab Maakri tänavat! Ma nii väga kaifisin seal jalutamist, kui linnas tööl olles lõunat pidasin. Iga kord mõtlesin, et kahju, et ta nii lühike on, tahaks muudkui promeneerida ja promeneerida 🙂 Kahtlustan, et seal on midagi enamat, kui arhitektuuri lummus…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.