ülbe pingu

hoomamatu 5 Replies

Pärast seda, kui ma hommikul kell 3 ärkasin, sest oli:

 • pissihäda
 • metsik janu
 • valu seal general areas, mida ma ei oska muudmoodi selgitada, kui, noh, VAAGEN, mis valutab nii, nagu üritaks miski teda ülaltpoolt laiemaks suruda ja see läheb iga päevaga aina hullemaks, täna lõid lausa pisarad silmi
 • selg valutas
 • mees ei võtnud kaissu
 • ja lõpuks hakkasid kassid mängima

Ühesõnaga, pärast seda ma istusin veel umbes seitsmeni üleval, sest und ei tulnud, sest valutas ja paha oli ja janu ja VALUTAS noh. Sellele äratusele (no poolteist tundi sain veel suikuda) järgnes päev, kus inimeste põhisõna mulle on: “Ei, te ei saa muga lugu teha.” Ja minu närvide peamine sõna on breakdown ja ma olen kindel, et kui ma järgmise nädala üle elan, siis ma elan kõik üle, aga point ongi selles, et ma ilmselt ei ela järgmist nädalat üle…

No siuke päev on olnud, et kohe nutma ajab. Valu ajab nutma ja see, et ma pean bussiga homme Tartu ja tagasi sõitma ja see mõte ajab juba nutma, kui valus mul seal pingi peal esimese kahekümne minutiga hakkab – no kõik ajab nutma noh. Ilgelt nõme on see elu ja ma olen kaotanud igasuguse omapoolse huvi seda paremaks kuidagigi muuta, sest niikuinii kõik koguaeg valutab ja on nõme.

No ja pärast sellist päeva näen ma SEDA pilti ja enam ei ajagi nutma. PINGU RAISK!

5 thoughts on “ülbe pingu

 1. Gea

  kullake, miks Sa rongiga ei õida? seal saad vahepeal püsti tõusta ja sirutada.
  vaagnavalu koha pealt kahjuks lohutada ei saa, osal see mingi hetk kaob, osal kestab lõpuni välja. loodetavasti oled esimeste seas 🙂
  mõnusat veeremist!

 2. Birgit

  Vbla olen ma siin seda juba öelnud, et vaagna valu vastu aitab magneesiumi tarvitamine s.o. asi mis natukenegi aitab. Mida see valu tähendab, seda ma tean ise nii hästi, et praegugi veel meeles. Mina ei saanud vahel päevi liikuda normaalselt kui oi ja ai saatel, siis võtsin magneesiumi, vahel võtsin lausa 1800 mg päevas. Kasutasin neid pulbripakikesi, mul muide kodus neid siiani koti täis olemas, võin isegi jagada. Üks tuttav on ravimiesitleja tema vedas mulle neid.
  Pai ka!

 3. Jana

  Pea vastu! Minul oli luuvalu põlvedes ja sääreluudes – küll see oli rõve ma ütlen! Eriti öösel, kui VEEL oli natuke und jäänud. Nüüd võtan ka magneesiumi tablette juurde ja tundub, et täitsa aitab isegi. Seljavalu vastu aitab muidugi kas midagi või mitte midagi, äkki sul oleks mõistlik endale istumise jaoks selline kas täispuhutav või siis silikoonist “rõngik-padi” muretseda, keskelt siis selline auguga. Siis on mugav istuda, ei toeta kogu vaagna raskust strateegilisele piirkonnale – see padi on nii lamatiste vastu jms kui ka rasedatele väga hea! Kui sul on võimalus muretseda, siis soovitan! Peaks olema müügis haiglate juures asuvates tarvikute poodides või näiteks ka siin: http://www.terviseabi.ee/index.php/page,tooted/scat/5

  1. daki Post author

   Gea, buss sobis ajaliselt, rong mitte. Ja noh, ma kaalusin seda ka, et rongijaamast on Tartus suht kepp igale poole saada või siis üldse sinna saada… Aga ma võimalusel eelistan tulevikus kindlasti rongi, kui aeg lubab.

   Mul saigi magneesium otsa, proovin kohe ja lasen abikaasal tuua, äkki leevendab. No nii räme on see lihtsalt! Aga jah, loodetavasti läheb varsti üle:)

 4. Gea

  Daki,mul praegu meenus, et mul seisab üks täiesti korralikimetamispadi. see on siis jube abiks,kui titt käes, aga ka juba rasedana . magades sai selle põlvede vahele panna ja palju parem oli magada, kõht ei seganud. tahad? kui jah, kirjuta mulle palun gea007 ät gmail com ja küll me välja mõtleme, kuidas selle kätte saad.

  ainus tingimus on, et kunagi tahan tagas 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.