jõulukingiideed

hoomamatu 8 kommentaari

Pakin siin, väljas sajab lund ja kuulan jõulumuusikat. Tänavune soovidenimekiri (vältimaks seda, et ma ei saaks ainult titeasju):

Röstrit pole mul ikka veel! Ja jätkuvalt, mida punasem, seda parem:)

Väline kõvaketas on ikka veel puudu. Kaasaskantav (mitte juhtmega) ja ilus peab ta ka olema.

Joogamatti oleks tarvis, et oma evergrowing huge body’t kuidagi väänata saaks. Aga point on selles, et ma tahan jällegi, et ta oleks ilus ja mustriline, aga selliseid Eestis pole ja Amazonist, PTUI!, eBayst ei saa tellida või on see liiga kallis (juba proovisin…)

Ei-ei, ratas on mul juba olemas! Nunnut ja praktilist korvi oleks sellele hoopis tarvis.

Ja siis tahaks ma veel (jälle, on väga oluline rõhutada, et) ilusat sülarivarrukat, kuhu oma nuntsi sisse panna, kui ma teda kaasas kannan. Ning see ei tohiks olla eriti ruumimahukas (sellepärast ei taha ka kotti, vaid just varrukat), muidu kaob tillukese sülari mõte üldse ära.

Ja isiklikku diktofoni igatsen ka juba ammu ning jah, muidugi võiks ka see olla ilus (ehk mitte tavaline hall või must).

8 thoughts on “jõulukingiideed

 1. Mari

  Oh, see arvuti varrukas pildil on nii armas.

  Ma lähen reedel külla ühele kolleegile, kellel kahekuune esimene laps ja olen väga kindel, et teen kingi naisele, mitte enam lapsele. Ma arvan, et uute emade puhul läheb tihti rohkem tähelepanu lastele ja värsked emad ise jäetakse nagu tahaplaanile. Kui ma ühel heal päeval rase olen, siis jalgade massaaži masin on igati oodatud, aga last tahaks riidesse panna nagu ise tahan.

 2. catalina

  Minul on lapsega ühel päeval sünnipäev. Ma sain maailma parima sünnipäevakingituse, eks, aga teisalt on vaja enamvähem jõuga endale alati meelde tuletada, et Minul on ka sünnipäev, mitte et tuleb mõelda vaid lastepeo korraldamisele jms…õnneks siiski olulised teised märkavad ikka mõlemat sünnipäeva väga armsasti 🙂

 3. Evu

  Kas sellest sülearvutivarrukast arvuti välja ei kuku? Mina olen laatadel väga kenasid sülearvutikotte näinud, mis on ka pisikestele arvutitele ja üldsegi mitte rohmakad.

 4. daki Post author

  Anu, ma püüangi seda olukorda ennetada.

  Catalina, uh, mul õnneks ei tule seda, et keegi steals my thunder. Kuigi ma oleks väga, VÄGA Veevalajat tahtnud… Aga ma olen alati olnud õnnelik, et mu sünnipäev on muudest pühadest (ja teistest sünnipäevadest) piisavalt eraldatud.

  Evu, tavaliselt need varrukad on adhesiivsest (vist öeldakse nii) materjalist, ehk kleepuvad. Või siis neil on lukud. Ja ega mul olekski teda vaja selleks, et ta käekotis olles kaitseks, mitte näpu otsa võtmiseks.

 5. Liana

  Ma pidasin sel aastal tütrega koos sünnipäeva, tüdruk sai palju toredaid asju ja mina sain H&M ning Seppälä ning Apollo kinkekaardid, ning mulle anti karm käsk seekord need ENDA peale kulutada:)Aga mis ma teen, kui raamatupoes vaatab vastu mõni ülinunnu raamat või riidepoes imearmas body või mütsike:P

 6. mann

  daki, kas sul iPod on? sest kui on, siis sul pole mitte eraldi diktofoni vaja, vaid üht pisikest jubla (kaubamajast saab, või siis vähemasti mina sain 2 aastat tagasi), mis käib iPodile taha ja mis salvestab kõike otse iPodi peale. minul on, ilgelt mugav ja lindistab hästi. ja pole vaja tegelda mingite lisaakude ja masinate ja värkidega – kui iPodil on aku täis, siis tähendab, et ka diktofonil on aku täis.

 7. Inga

  Kui tahad midagi eBayst või Amazonist tellida, siis kirjutad Ingale ja tema tellib ja saadab Sulle! Elektroonikumidega võib vooluprobleem tekkida – minu kohalikud föönid ja asjad, mis Eestisse reisides kaasa võtsin kippusid seal ikka kärssama, olenemata adapteritest….
  Vaata kui on miskit mille saatmine mõistlik on. Vaata ka usps.com – seal on nüüd rahvusvahelised flat rate kastikesed, mille saatmishind on kaalust olenemata kogu aeg sama!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.