kilde

hoomamatu 6 Replies
 • Mulle ei meeldi Sümfooniaorkestri (vist on see) reklaamid. Ma alati ootan, et need läbi saaks, sest nad meenutavad mulle kujunduse poolest millegipärast Arraku joonistusi, mis mul lapsena õudukaid tekitasid.
 • Bussis kõige ees istuda on jummala hirmus tegelikult, eriti kui rihma ei saa kinni panna.
 • Tallinn-Tartu maantee venib absoluutselt iga kord pikemaks.
 • Tallinn on ilus, aga hirmutav. Võõraks on jäänud, sellepärast vist hirmutab.
 • Nimede esikohal on praegu Proohor.
 • Mulle kohutavalt meeldib tegelikult pesapunumise protsess. See on nii äge, kuidas tühjast kastist saab pikapeale meie väike universum.
 • Viisin saapad parandusse ja kui järele läksin ja kingsepp küsis, et millised need minu omad olidki, siis ei tundnud ma neid ära. Hea naine.
 • Ma olen ikka veel niiiii väsinud.

6 thoughts on “kilde

  1. daki Post author

   Mulle meenutab see mingit venekeelset väljendit, aga ma ei suuda hetkel meenutada, millist. Pro-hoor on muidugi ka hea lähenemine.

 1. Nele

  Ausalt, see jalatsite mite ära tundmine on minuga juhtunud:) Viisin kotitäie vanu kingi parandusse, et ehk saab üles vuntsida ja siis mõnele soovijale ära anda või täikal maha müüa ja kui tagasi läksin, siis ei mäletanud enam, mitu paari viisin või millised…

  1. daki Post author

   Kusjuures, see peaks olema kingsepa teema teada, mis numbri all mis kingad on ja kuhu ta need paneb. Okei, ma tõesti ei teadnud enam, miuksed nad täpselt olid, aga isegi kui ma oleks teadnud, oleks väga raske olnud neid ära tunda, kui riiulid on täis ÜHESUGUSEID MUSTI SAAPAID. Eestlased kannavad igavaid jalanõusid.

   Eneli, pigem peaks olema kurb, kui ei saa rihma peale panna. Ja see on nõme, et ei nõuta rihmasid bussides – ei tea, kas selleks peaks üks suur õnnetus juhtuma, kus kõik rihmavabad bussireisijad surma saaks, et inimestele mõistust pähe koputada? Inglismaal käib bussijuht enne väljumist bussi läbi ja vaatab, et kõigil oleks rihmad peal. Nii peaks siin ka olema.

 2. Eneli

  Ooo, mul on Varraku joonistustega sama keiss! Lapsepõlve trauma vist.
  Ja mul on bussi esipingis sõites sama tunne, ei teagi kas kurb või rõõmus selle üle olla.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.