Kaks teadaannet ka!

hoomamatu 1 Reply

Kõigepealt: küsimusi saab esitada “Minu Londoni” autorile, moekunstnik Anu Samarüütel-Longile kuni selle nädala lõpuni ja 1. septembril paneme Anu vastustega interjuu meie kirjastuse blogisse üles. Küsimusi saab esitadan näiteks sealsamas, meie blogis! Nii et sulg kätte!

Teiseks: sel laupäeval on Mökus taas stand-up comedy õhtu, kuhu ma ise kahjuks minna ei saa, sest me lähme pulmareisile:), aga ma innustan kõiki sinna minema, kes pole veel käinud. Tegu on superlaheda üritusega, kus astuvad üles superlahedad koomikud, lisaks on Möku lihtsalt mõnus koht. Nii et kui naerda tahad, siis Mökusse! Üles astuvad Andrei Tuch, Eric Seufert, Stewart Johnson, Louis Zezeran, lisaks üllatuskülalised USA’st ja Iraanist. Laupäeval (28/08) kell 20:00.

One thought on “Kaks teadaannet ka!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.