Lennujaamas, vol1

hoomamatu 2 kommentaari

Uh, tahaks kohe kiruda ja kurta! Miks ei ole normaalset bussiühendust Riia lennujaamaga? Ainus variant oli hommikul kell 6 tõusta, 6:45 bussile roomata, bussis umbkeelsete tšikkidega kohtade pärast rabeleda, natuke tukkuda ja kõike seda piina selleks, et jõuda 10 tundi enne lennu väljumist lennujaama. Jabur! Que barbaro!

Nüüd istun, olen natuke paanikas, sest mu kott on väidetavalt ikkagi natuke liiga suur. Ma proovin teda ümber pakkida, aga üldiselt tundub, et tuleb pooled asjad maha jätta. Ja omast arust ma mõõtsin ja kaalusin ja valisin väga hoolega, mida kotti toppisin. Aga ei, raudse raamistusega baggage point ei kuula mu heitumisest nõretavaid karjeid (issake, ma vist hakkan deliiriumisse jõudma) ja jääb kangekaelselt just täpselt 40x50x20 sentimeetri suuruseks. Muidugi on mu vägeval kotil ka ilgelt paksud ja superpehmendustega sangad, mis veel lisapaksust lisavad ja veel vähem kotti kasti tahavad mahutada. Que barbaro!

Selline siis mu reisiseikluse algus praegu on. Üle kivide ja kändude, olen juba praegu väsinud ja sihtpunkti peaks jõudma 24 tunni pärast või umbes nii. Uh. Ei oska ennast kohe ära kiruda, et selline mõte pähe tuli. Aga õnneks, muidugi, ma loodan, et kui ma kohale jõuan, palme jälle näen (seal ikka ju on palmid, eksju?) ja varbad merre saan susata, siis näen ma asja juba palju positiivsemast vaatenurgast.

See postitus on ühtlasi esimene katse blogida meili teel, sest mingist hetkest ju mul ligipääsu arvutile enam pole. See tähendab: ligipääs arvutile on, sest ma võtan selle kaasa, aga pole netti ega ka elektrit. Vist. Nii et kui neid postitusi kaks ilmub, siis on teada, et töötab, kui jääb ainult see, siis… Siis järelikult ei osanud ma endale seda epostiga postitamist üles seada.

Einoh, põnev-põnev, pole midagi öelda.

Ja tagasi tulles on mul terve hunnik reidikaid, mida ma olen iseendast klõpsinud. Üksinda reisimise võlud.

Nagu Liine alati iga postituse lõpus ütleb: love you all from Riga!

2 thoughts on “Lennujaamas, vol1

  1. karinpai

    Eino mis 6:45 bussile roomata.. ma saatsin oma õe 00:30 Riia bussile, jõuab pool viis kohale ja siis passib pool hommikut seal. 6:45 on jumala normaalne kui lennule jõuad…
    Lihtsalt õhtuti, võiks ka mõni buss tallinnasse Riia lennujaamast sõita rsk.

  2. Evu

    Tuttav tunne see bussisõit Riiga (või üldse sinna lõuna poole). Värsked kogemused näitasid, et ühendus lõunanaabritega võiks veel palju parem olla. Aga noh… jah.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.