selle looga ma abiellun

hoomamatu 7 kommentaari

See, et Malcolm Lincoln mulle hullult meeldib, pole kellelegi enam saladuseks. See, et “Loaded with Zoul” on lugu, mille ma ALATI raadiost ÜÜRGAMA panen ja ise siis KAASA ÜÜRGAN, pole ka mu lähikondlastele saladuseks, sest no kamoon, KUI LAHE on kaasa teha seda ah-aa häälitsust? See on lausa jumalik!

Aga pärast selle loo video nägemist olen ma kindlalt otsustanud selle looga abielluda. Sorri, Malcolm Lincolni poisid, te olete mu esimesed Music-Boyfriends. Kandke seda üllast taaka selg sirge ja pea püsti.

7 thoughts on “selle looga ma abiellun

  1. H

    kas neil juba rohkem lugusid ei ole 😀 mulle eurolugu ka väga meeldis. väga hea lugu oli. a muidugi maitsed erinevad, eriti enamus maitse 😀

  2. H

    ahh, juba leidsin, et neil album. jumal tänatud, et ma kohe varsti Eestisse saan – loodetavasti saab kuskilt osta ka.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.