wanted

hoomamatu 5 Replies

Nii, kullakesed, nüüd oleks vaja teie abi. Või õigemini, ühe teist.

Esiteks: me plaanime juba ammu-ammu tuua tagasi sellist lehekülge nagu otseelust.com, kus mäletatavasti rippusid üleval tänaval-bussis-ootesaalis pealtkuuldud naljakad, absurdsed või elutõesed lausejupid. Kaduma läks see lehekülg kunagi meie vea tõttu (vist serveri kasutusaeg sai läbi ootamatult), praegu aga seisab tagasitoomine selle taga, et otsime inimest, kes teeks otseelust.com-ile kujunduse. Muud peale igavese au ja kuulsuse kahjuks aga selle töö eest pakkuda ei oleks. Kui sa aga tahaksid meid natuke kujundusega aidata – või tead kedagi, kes seda võiks teha – siis jäta siia kommentaaridesse teade!

Otseelust.com-i plaanin ma teha Cheezeburger Networki ja Overheard in New Yorki hübriidiks – seal võiks hakata lisaks vestluskatketele ilmuma ka meie kohalikud FAIL, photobomb jne pildid. Aga jah, kõigepealt oleks vaja kujundus teha.

Teiseks: ammu olen ma mõelnud sellele, et peaks ikka oma blogile kah korraliku custom-kujunduse laskma teha, nii et kui keegi oleks nõus mind selle juures aitama (loe: tegema seda ise minu näpunäidete järgi), siis jällegi, anna endast teada! Selle töö eest võin natuke töötasu ka pakkuda. Mitte palju, aga natuke.

5 thoughts on “wanted

    1. daki Post author

      Andris on see, kes integreerib. Tegelikult üks neiu juba reageeris, aga äkki sa oleks nõus dakiblogi kujundada võtma?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.