friiki fäkts

Määratlemata 2 Replies

Kuna keegi minu friikisid fakte teada ei tahtnud, siis ma annan endale ise selle blogipalli üle ja vastan ka ise. Muidu polekski teinud, aga…

  1. Ma just avastasin, et mulle ei meeldi kahvlid. Mulle kohe üldse ei meeldi kahvlid. Mõte sellest, et kahvel puudutab mu hambaid, ajab mulle kananaha ihule.
  2. Samamoodi ei suuda ma katsuda (saati siis veel küüntega tõmmata) sametit ega velvetit. Sama lugu kehtib teinekord karedate froteerätikutega. Minu jaoks sama efekt, mis mõne jaoks küüned+tahvel kombinatsioon.
  3. Ma just nägin enne hallukat, kui lippu läksin üles tõmbama, et Club Tallinna keerleva sildi küljes keerleb sini-must-valge. Seda (hallukat siis) pole ammu juhtunud. Tänks, öötöö.

2 thoughts on “friiki fäkts

    1. daki Post author

      Aa ei, ma muidugi kasutan kahvlit, aga ma üritan süüa nii, et see mu hammaste vastu ei puutuks ja nii, et ma ei mõtle sellele, et see on nüüd kahvel. Niipea kui ma mõtlema hakkan, on pekkis, karvad kehal püsti jne.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.