nett, mu nett

Määratlemata 3 Replies

Ükspäev tuli meelde, et kunagi ammu tegi Andris maailma kõige koledama lehekülje, mida me hellitlevalt kutsusime “Pidalitõbiste klubi koduleheküljeks”. Kui keegi mäletab, siis seal lehel toimus ka otseelust.com domeeninime valimine. Ma ei mäleta, kellele ma seda rääkisin, aga täna tuli meelde Andriselt küsida, et kas ta mäletab sellist asja. Andris esimese hooga ei mäletanud, aga kui ma oma blogi vanades postides tuhnisin, siis ma leidsin selle lingi üles. Ja lugesin suure häälega naerdes kommentaare, kuidas kõigil oli brauser kokku jooksnud seal lehel käimise peale.

Proudly presenting: pidalitõbiste klubi lehekülg.

Kogu see leheküljejutt tuli aga hoopis sellest, et õde palus, et ma võtaks maha talle kunagi tehtud kodulehekülje. Mille ma olin ka täiesti ära unustanud, et säärane asi kunagi tehtud sai. Läksin siis ja uurisin – no oli ikka jube küll. Ja kohutavalt naljakas. (Enam seda vaadata ei saa, sest võtsin maha, ja webarchiveside linki ei anna, sest maha sai võetud põhjusega – seal liiga palju isiklikku infot.)

Mitte, et ma tänapäeval oskaks oluliselt paremaid kodulehekülgi teha, ilmselt ikka tuleks sama viienda klassi tase. Aga no ikkagi.

Aga nüüd teen ma kõigile IE kasutajatele lõpuks ometi selle heateo, mis ma ammu oleks pidanud tegema ja valin endale uue tausta!

3 thoughts on “nett, mu nett

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.