kilde

Määratlemata 5 Replies

Mu ema on käsile võtnud leivaküpsetamise ja ma pean ütlema – viib keele alla. Samuti on mu twitteritarid (Twitteri sõbratarid) juba pikemat aega Twitteris juuretisest ja muust taolisest sädistanud, nii et mul on tunne, et võtan peagi isegi selle ette. Sest ma polnud ikka tükk aega midagi nii maitsvat saanud, kui meie pühadelauas sooja koduküpsetatud leiba.

Siis ma loen Mika blogi ja vaatan tema videosid, kus ta räägib uuest muusikast ning ma pean ütlema, et ma ei suuda uut albumit ära oodata. See on nii vahva, kuidas ta oma muusikategemist nii suure lusti ja rõõmuga võtab. Lihtsalt ülinummi. Ja album tõotab tulla samamoodi väga muinasjutuline, multifilmine ja jäätisene nagu ta esimene albumgi.

Ja selle blogivea, et IE-s ei näita, teen ka korda. On läinud koguaeg meelest.

Ning ma luban, et kirjutan ühe suhteteema ka lähiajal. Ainult et täna on sarjapäev + ma pean tööd tegema, nii et natukese aja pärast.

Kallid-musid!

5 thoughts on “kilde

  1. Riin

    Äkki su ema raatsiks oma juuretisest tükikese mulle anda? Ma ei saanud enda oma kuidagi korralikult käima. Ma oleksin jube õnmelik 😀

  2. Riin

    Õnnelik siis ikkagi… Käsi hakkas värisema suurest erutusest võimaluse üle kuskilt töötav juuretis saada 😛

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.