uus mäng

Määratlemata 1 Reply

Leidsin ringistambeldades huvitava lehekülje, mis esialgu tundus kui veebimäng à la Samorost (mis on mu all time favorite mõistatusmäng, sest ta on lihtsalt nii nunnu! Ja parajalt keeruline ka. Eriti Samorost 2) Aga tuleb välja, et tegu on hoopis bändiga The Polyphonic Spree, kes on sellisel huvitaval moel oma uut albumit reklaamida otsustanud. Tšekkige järgi, päris äge mäng on. Ja muusika on ka hea.

The Quest for the Rest.

Veel sarnaseid mänge: Shift, Õhupallipea tüdruku mäng, legendaarsed Hapland ja Hapland 2. Ruumist põgenemise mängud Crimson Room ja selle järg, Viridian Room, ning The Doors. Things That Come To My Brain, Vector Park ja Lendav Mees.

Lõppu panen näite Polyphonic Spree muusikast.

One thought on “uus mäng

  1. daki Post author

    Parandasin lingid ära. Huvitaval kombel on mul aastaid valesti mängu nimi (ja lingid!) meeles-salvestatud. Huvitav, miks…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.