misvärk

hoomamatu 3 kommentaari

Mingi haigusevärk on jälle liikvel või? Ma olen täna päev otsa tatistanud nagu viimnepäev oleks ligi. Tikker olla kah siruli, kuigi teise diagnoosiga. Jumala tüütu on juba, mul nina punane peas. Tõeline Rudolf.

Rääkimata sellest, et mul õnnestus kõigepealt emme kabinet täis aevastada ja hiljem auto, nii et Birx mind hirmunult suurte silmadega vaatas.

Ja köhin ka peaaegu nagu loom.

3 thoughts on “misvärk

  1. Kärdu

    Sul on õigus- tõepoolest on järjekordne viirus liikvel.
    Palvetan praegu, et vähemalt seda endale külge ei saaks, eelmised 2-3 olen läbi teinud ja praegu on hullemaidki jamasid tervisega, seda viirust pole siia vaja.

    1. daki Post author

      Ma arvan, et see oli nii liikuv viirus kui ka tõsiasi, et ma kõõlusin öösiti ukse peal, et pead selgemaks lüüa, kui juhe kokku hakkas jooksma… Eh, ausalt täiega paha on. Hommikul tabas mind lisaks veel mingi päevade-eelhoiatus, mis tähendas, et ma olin tund aega sellistes valudes, et napilt oleks kiirabi kutsunud. Esimest korda elus oksendasin valust. Õnneks lõpuks ikka nospa või miski mõjus. Jube. Jube.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.