sokkidest

hoomamatu 8 Replies

Mul on sokke väheks jäänud. Mul on villaseid sokke ikka sitaks palju, aga neid tavalisi, igapäevaseid, on väga vähe. Kuluvad ära või lihtsalt teinekord kass kuseb peale. Ja koid on ka söönud, ikka vahepeal juhtub, kuna ma hoian neid suures korvis, kuhu koid olid pesa teinud, kui see korv mul seisis mul kapi peal tükk aega, ilma, et ma oleks seda tuulutanud. Oma viga.

Aga ma leian aeg-ajalt jumalasta ägedaid sokipaare, mis mul on. Näiteks praegu on mul jalas punased Snoopydega sokid ja ma üldse ei mäleta, kust ma need sain. Nad on nii mõnusalt venivad ja istuvad nii hästi. Ja siis on mul ühed roosad põdrapildiga, mis on samamoodi hästi mugavad ja mõnusad ja mul pole õrna aimugi, kust ma need sain.

Niisiis, kust ma sain kunagi ägedaid sokke? Ja kust saab neid mõistliku raha eest tänapäeval? Ma tõesti ei taha neid tavalisi halle mustade triipudega, need on igavad. Ma tahan selliseid… lapsikuid! Jah! Ägedate piltidega ja mõnusalt istuvaid. Ja nad peavad mahtuma mu hiigel-39-number-jalga.

Huvitav, kust ma ostsin endale varem sokke? Hmm…

8 thoughts on “sokkidest

  1. daki Post author

   Nii, homme lähen jahile ja vaatan, mis leida õnnestub. Või kui mitte homme, siis paari päeva pärast, kui natuke raha on…:) Aitäh teile kõigile! Kusjuures, ma arvan, et need kiftid värvilised, mis mul on, ongi laste omad olnud kunagi… Mis nüüd 39sse jalga tõmmatud:)

 1. Piret

  Mina olen ostnud laste omi, Lastele tehakse ju maailma kõige ägedamate piltidega. Nr 36 läheb eduliselt 39.sse jalga. Ja lastekaid saab ka miski 10 krooni ringis.

 2. pilleriin

  ma just eile kirjutasin, sattusin Suva poodi ja seal oli jõle lahedaid sokke ja põlvikuid, ostsin terve kotitäie. vot kvaliteeti ma nüüd ei tea. a kus neid Tartust saab, ma ei tea.

 3. Triangel

  Ma tahtsin ka Suva sokke soovitada. Kuni neil Kaubamajas oma poodi ei olnud, käisin Kalamajas vabrikupoes ilusaid värvilisi ja pilitidega sokke ostmas. Jõuluks said kõik mu tuttavad mult Suva etnosokke.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.