Ja mina veel arvasin, et mu elus ei juhtu midagi…

hoomamatu 6 Replies

…just neelasin ma jälle oma keeleneedi alla. Sel aastal esimese, aga allaneelatud keeleneetide pikas reas umbes… kuuenda?

atyaaaa006selni26ysr9exd2e9h0gebx0oemb2sz99d10jmxgypi0ntba5luvgo9fk2rgnqdx5ntlqzs8y1j0deywqaajtu9vdjae3tr6icbbcoiqgcgv1n0dspcaSaatsin Musja Tallinna mulle uut muretsema (seal veits parem valik), senikaua pean läbi ajama ainsa neediga, mis mul alles on jäänud – selle pikaga, mis pannakse kõige esimesena, kui auk tehakse. Jube ebamugav on, ikka hirmus pikk on see. Ja ma tõesti ei saa aru, kuidas mul koguaeg juhtub…

Ahjaa, pärast seda, kui Musja oli öelnud, et “peaasi, et kopsu ei satu”, tunnen ma, et just kopsu ta sattuski. Ainult et ma ilmselt köhiks siis märksa enam.

Päh. Ma oleks pidanud s-päevaks kastitäie keeleneete tellima hoopis.

(Pildil teen Buffy nägu. Nagu näha, on mu vai suhteliselt… tömp. Sel olid omad põhjused. Pilt on siia pandud selle nunnu punase kiviga keeleneedi mälestuseks… Ning ma tean, et ma olen suht tobeda näoga seal.)

6 thoughts on “Ja mina veel arvasin, et mu elus ei juhtu midagi…

 1. Klari

  vat selles suhtes olen ma küll vist feil, et kuue aasta jooksul pole mul õnnestunud ainsatki keeleneeti ei alla neelata ega ka sellele külge hammustada. keerake oma needid korralikult kinni, tütarlaps! 😉

 2. Kärdu

  Minu jaoks on siiani olnud täielik müstika, kuidas saab neid keeleneete pidevalt alla neelata. Ma olen ikka väga palju ja veidraid lugusid kuulnud neetide alla neelamisest. Endal on olnud vist 4 aastat ja pole veel õnnestunud. Söömise käigus olen paar korda suure hooga needi hammaste vahele löönud küll ja siis palvetanud, et hambad terveks jääks aga vat alla pole suutnud neelata. Samas olen ma nad alati nii kõvasti kinni keeranud, et vahel on olnud häda üksi lahti keeramisega ja paar korda olen lasknud mõnel mees-isikul selle lahti keerata 😀

  Aga pilt on vägev, pean tunnistama. See tömp vai ajas muhelema aga nägu on hea 🙂

 3. daki Post author

  Mul ongi vist see häda, et ma ei keera piisavalt tugevasti kinni. Sest noh ma neelangi neid ülemisi otsi ära, mitte tervet pulka. Vahepeal õnnestub ikka jaole saada, näiteks süües kui tunnen, et jälle on lahti libisenud. Aga teinekord on lupsti läinud ja ei saa enam midagi teha.

  Aga pilt on jah… Rikutuma mõttemaailmaga inimesed juba arvasid, et ma olen seal hoopis miskise khm-khm näoga:D

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.