ainult küsimused

hoomamatu 4 Replies

Jälle üks küsimus suurele ringile – mis värk on, et kõik blogijad nüüd ühekorraga rasedaks jäävad? Tikker just sünnitas, hiljuti teatas Dooce, et ootab titat, järgnes Evelin teatega kaksikutest ja muidugi siis veel … Noh, neid on ühesõnaga veel.

Kas siis järelikult vastab tõele, et kui läheb külmaks ja pimedaks, on hea teki all nahistada? 🙂 Või siis lihtsalt olen mina juba selles eas, et lihtsalt noh. Tuleb käia pulmades ja katsikutel rohkem kui kunagi varem?

Kuulake selle peale übernunnut Robert Downey Jr-it. Väga hea biidiga lugu on.

[audio:https://daki.tahvel.info/wp-content/robert-downey-jr-vonda-shepard-snakes.mp3]

4 thoughts on “ainult küsimused

 1. tikker

  no sa ju tead, kuidas meie lugu oli – külmas teki all nahistada on hea küll, aga laps oli küll viimane mõte. juhtub, vahel lihtsalt juhtub 😀

 2. daki Post author

  Ma just lugesin su vanu poste, nii naljakas oli tõesti. Aga mul on rõõm tõdeda, et sa oled säilitanud kaine mõistuse ja ei vasta sugugi stereotüüpsele halvamaigulisele emakujundile, kes elab vaid perekoolis ja ei suuda enam oma peaga mõelda. Ja muide, niipea, kui ilmuvad välja nike’i rõivad, hakkan vabalt sind puuhaluga taguma, nagu nõutud!

 3. cristal

  eee, meie kaksikud on keset suve tehtud, nii et ilmadega küll miskit pistmist pole 😉 aga jah, peab tõdema, et kodus voodis sooja teki all tuli ahjus praksumas on hetkel küll kõige mõnusam olla.
  p.s. ma olen Evelin I-ga (noh nii igaks juhuks korrektsuse mõttes ütlen)

 4. daki Post author

  Jaah, ma mõtlesingi, et peaks parandama – tegelikult ju need, kes praegu teatavad/teada saavad, on ikka enne lund nahistanud;) Ja ma ei teagi, kuidas nimi on valesti sanud – Klari blogist vist leidsin su kunagi. Alguses kirjutasin I-ga, aga siis vaatasin, et blogrollis y-ga. Muudan ära!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.