Minu PÖFFi kava

Määratlemata Leave a reply

Saingi oma korraliku lume ja tuisu lõpuks! Pussakas ei jõudnud täna rõdul lumes enam ära kahlata, rõõm oli nii suur. Nüüd istub nukralt aknal (ei julge teda üksi rõdule ka jätta, tal komme piiretele hüpata ja praegu pole need just kõige haaramiskindlamad).

Aga igal juhul, 28ndal hakkab minu PÖFF. Otsisin välja filmid, mida esialgu plaanin vaatama minna. Taga sulgudes on mulle endale märkeks kolmepunktiskaala, ehk siis kui tuleb filmide vahel valida või midagi ette tuleb, oleks meeles, et a) 1 – võib jätta vaatamata (ehk siis: kui elu mingeid takistusi teele veeretab, jätab selle filmi esimesena kavast välja), b) 2 – vaataks pigem (ehk siis: kui elu mingeid takistusi veeretab, siis pigem lükata takistused eest) ja c) 3 – tahan kindlasti näha! (ehk siis: kui takistused, siis ronime üle nende ja vaatame kindlasti)

Reaalne hulk filme, mille jõuan ära vaadata, selgub alles töö käigus, sest noh, pakkida ja kolida tuleb vahepeal jne. Pealegi kattuvad ilmselt paljude filmide algusajad, aga sellepärast ongi mul punktiskaala:)

Reede, 28.11

Laupäev, 29.11

Pühapäev, 30.11

Esmaspäev, 1.12

Teisipäev, 2.12

Kolmapäev, 3.12

Neljapäev, 4.12

Reede, 5.12

Laupäev, 6.12

Pühapäev, 7.12

Nonii, tundub, et kõige rohkem tasub oodata detsembri esimesi päevi, täpsemalt kolmapäeva, neljapäeva ja reedet. Siis on kõige rohkem selliseid filme, mida ma kohe kindlasti näha tahaks.

Iseenesest põnev eksperiment – kui palju kultuuri suudab inimene ühe päeva jooksul tarbida ja veel sellest kirjutada, ilma et mõtted-süžeed-mälestused omavahel ei seguneks? Ning kui segunevadki, siis kuidas?

Oma PÖFFi kaelakaardi peaks ma ka täna kätte saama, nii et siis ei ole muud, kui katsuda kolimisega enne filmimaratone ühele poole saada.

Aga nüüd lähen ma lumme sumpama!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.