Halb aasta tõepoolest

hoomamatu 2 Replies

Suri Toompere. Suri Urmas Ott. Suri Dagmar Normet. Viimase vastu tunnen rohkemgi sümpaatiat, eks osa selles ole ka jagatud nimel. On just tema lasteraamatud need, millest on mul ühed vanimad mälestused. Just see osa, kus ma Normeti nime maha tõmbasin, ja Lamp asemele kirjutasin…

Homme kirjutan “Detsembrikuumusest”. Väga hea film, väga. Ennustan Sergo Varese tõusu, samuti, nagu tõusis Võigemast pärast “Nimesid marmortahvlil”. Ja vaene Tambet Tuisk, ta ei saagi vist enam kiilakate retsidivistide rollist lahti…

Aga Vares peaks saama sellel aastal Aasta Näitleja tiitli. Nii palju superrolle… Või võtab tiitli Rasmus Kaljujärv? Ka tema on sel aastal palju superrolle teinud, möllab kinolinal, teles, teatris… “Detsembrikuumuses” sai ta küll väga kähku surma, kahjuks.

Vähemalt kunstile on olnud hea aasta.

2 thoughts on “Halb aasta tõepoolest

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.