tupsu-nupsud otsivad jätkuvalt kodu

Määratlemata 3 kommentaari

Kaks tupsikut otsivad jätkuvalt head ja armastavat kodu. Nüüd on nad lausa orvuks jäänud – emakass võttis ülejäänud kolm poega kaasa ja läks minema. Kuhu, ei tea. Need kaks norsikut on mõlemad isased ja marakratid missugused. Punane on totaalne nurrumootor, hakkab juba inimest nähes laulu lööma. Valge on suurem pätipoiss, jookseb ja möllab nii et vähe pole. Punasel on rohelised silmad ja valgel sinised. Ja nad on nii-nii armsad ja uudishimulikud ja kaitsetud ja kas ma juba ütlesin, armsad?

Reedel: Punane sai aga juba kodu ja elab nüüd armsa paari juures Elvas. Ja valge on nüüd kuni 18. augustini broneeritud (silt on küljes ja puha:), mis teeb ainult rõõmu!

3 thoughts on “tupsu-nupsud otsivad jätkuvalt kodu

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.