goaaaaal!

hoomamatu 5 Replies

Kui Luize kirjutas jalkast ja illustreeris oma juttu maailma (väidetavalt) kõige ilusama jalgpalluriga, siis tekkis kohe mul tahtmine vastu vaielda. Sest kui su koduleht on http://www.euro2008.uefa.com/, siis on häbiasi, et sõnagi pole jalgpallist siin räägitud nende nädalate jooksul.

Et loomulikult, eks ole, me kõik teame, et tegelikult on maailma kõige ilusam väravavaht Ricardo ja kõige ilusam jalgpallur Ronaldo (see PÄRIS, mitte Cristiano) (pärast Figo ja Zidane’i taandumist, kes jagasid napilt teist-kolmandat kohta) – ning jah, ma tean lugu tema hammastest, aga sellegipoolest on ta minu meelest nii ilus, et ma suren iga kord natuke sisemiselt, vaadates, kui keegi talle jalaga sääremarja litaka annab.

Ja et siis informatsiooniks – mina loomulikult hoian pöialt Portugalile (sest Brasiiliale ei saa ju enne kaht aastat jälle – ja jumal tänatud, sest ma mäletan oma kohutavaid sisemisi piinasid kaks aastat tagasi, kui oli BRA-POR mäng. Ma pidin ära surema, sest ei teadnud, kellele hõisata), veel on Hollandi poisid väga tublid ja prantslased ka. Itaalia loomulikult võib kukele käia, Saksamaa on end natukene lunastanud pärast Kahni asendamist Lehmanniga, Horvaatia ja muud idabloki maad jätavad mind suhteliselt külmaks ja türklased on lihtsalt lollakad.

Tegelikult muidugi olen ma tolerantne inimene ja lill ja kõik see, aga jalgpallifänn minus is one ugly judgemental bitch.

Aga samas muidugi ei saa eitada, et noorel Ronaldol ON oma võlu… Kui ta ometi nii… kuidas nüüd öelda… mittemehelik kohati ei tunduks. See suhkur temas võtab mitu levelit vaimustusest maha. Ei ole temas seda Mees-geeni…

5 thoughts on “goaaaaal!

  1. Kiki

    Meesgeen jääb Ronaldol ehk veits geelipurgi varju, a no sikspäkk on selline, et võtab ohkama…

    Ja kõige ilusam jalgpallur sellel turniiril (kuna Raul seekord ei mängi ju) on muide Vedran Corluka 😉

  2. luize

    Geelipurk just. Või üleüldse siuke silumine. Jalgpall on MEESTE mäng, mis juuksevahtu te endale pähe ajate, poiskad!

    Aga kahju on näiteks sellest, et Hollandil pole heale mängule vastavaid iluspoisse pakkuda. Aga see-eest on neil jälle kõige ilusam treener 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.