6 weird things in bed

hoomamatu 4 kommentaari

Weird shit to do in bed. Krokult võtsin, kuigi ta mulle seda edasi ei andnud. Aga ma vabalt eeldan, et Birx oleks niikuinii andnud*, seega. Kuus kummalist asja, mida ma voodis teen.

  1. Ma magan pea kahe padja vahel. Ma lihtsalt ei oska muudmoodi magama jääda, kui et padi peab olema üle pea. Kõik küsivad, kuidas ma hingata saan, aga minu meelest pole see üldse kummaline – vabalt saab hingata.
  2. Vahepeal kasutan ma kõrvatroppe ja silmaklappe. Näiteks kui parmud all jauravad või keegi muru niidab või tuleb päeval magada.
  3. Mu magamajäämise rituaal on järgnev: kõigepealt leban ma kümmekond minutit või nii selili, käed üle pea ja mõtlen rahulikke mõtteid, harutan päeva lahti, nii-öelda. Siis keeran end alati paremale küljele ja alles siis uinun.
  4. Ma ei saa magada ilma tekita. Alati peab midagi peal olema, muidu ei tule und. Nagu paljudel teistelgi: mida raskem, seda parem.
  5. Ma usun, et unenäod on päris. (See läheb ju arvesse?)
  6. Ma ei oska alasti magada. Mulle meeldib magada maikas ja pükstes või öösärgis. Alasti jäävad rinnad ette ja üleüldse, ma ei saa aru, kuidas inimesed oskavad nii.

*Mul on lihtsalt see nii kaua mustandis olnud, et Birx on vahepeal jõudnud juba ära teha ja nagu ärasõnutult, ei andnudki mulle edasi. Aga noh, ärasõnumisega on siinpool lood halvad – nimelt kõik halb kipub teoks saama, mida tahtmatult või kogemata üle huulte öelda või mida karta. Minuga on juhtunud viimase kuu jooksul KÕIK hirmsad asjad, mida ma olen kartnud, et juhtuvad. Kewl, mis?

**Aga see-eest lõikasin ma juuksed lühikeseks. Või noh, nagu ikka naistele suurte kaotuste puhul omane on – ikka esimesena juuste kallale. Ma näen välja nagu kuueaastane poisike. (Samas nägin ma enne ka välja nagu poiss, nii et who cares.)

4 thoughts on “6 weird things in bed

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.