oh

hoomamatu 4 Replies

Ma olen just avastanud imeliku viisi oma seljanärvivaluraviks.

Ma olen päev läbi lasknud silda.

No teate küll, silda noh. See on mitmel põhjusel imelik. Esiteks juba sellel põhjusel, et ma seda üldse suudan teha pärast kõiki neid aastaid (aga samas, ma ometi ju KÄIN poksimas ja maadlemas, kui ma parasjagu halvatud pole), aga teiseks… Ma ei suuda eriti näiteks pead keerata või muud inimestele tavapärast teha, aga kummalisel kombel silla tegemine tundub taevalikult mõnus. Kui tervislik see TEGELIKULT on, selgub homme ärgates.

Elagu!

4 thoughts on “oh

 1. daki Post author

  Ma isegi ei tea, kas Tartus nad teevad seda. Vabalt läheks. Mul on tasakaalustavaid asju vaja…

  Ahjaa, meenus just, et teevad ikka. Pean uurima.

 2. liisu

  uuri jah. sest lisaks sellele, et see on seljale hea, on see ka mõtlemisele hästi mõjuv. sest kuna sa pead õigesti hingama on võimatu mõelda härivatele asjadele. pealegi üldiselt on taustaks olev muusika ka rahustav ja häid mõtteid tekitav.
  mina küll väga kiidan seda. ^^

 3. luize

  pilatest tehakse kindlasti ja pealegi väga hea treeneri käe all näiteks selles kohas:
  http://www.sansaara.ee

  mujal suurtes klubides on ka, aga seal just vähene inimeste hulk annab lisaväärtuse.

  võid tulla muidugi meile avanciasse bodybalance trenni ka. seal ka pilates sees, lisaks joogale ja tai chile.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.