ajusurm

hoomamatu 1 Reply

Totaalne ajusurm on. Täna jälle ei saanud voodist üles (ausõna, kui homme ka nii, siis helistan arstile, kuigi mul on juba imelik, liiga palju käidud doktorite juures viimasel ajal). Tahtsin kirjutada Kuldar Kullasepa meediakommentaarist PMis ja blegist ja sellest, et mismõttes pole tema seda Eesti blogides näinud, off the top of my head tuleb juba vähemalt kolm bleg-aktsiooni meelde, aga ajusurm on noh.

Tahtsin kirjutada kevadest ja kasvama läinud seemnetest ja kassidest ja hiirtest ja elutõdedest ja armastusest ja kadumaminekutest ja kaotamistest ja leidmistest ja kõigest sellest, aga ajusurm noh.

Natuke hiljem ehk. Kui ajusurm möödub.

One thought on “ajusurm

  1. Jaanika

    Ma tunnen ajusurma puhul kaasa. Sama siin. Kolbas ei tee miski “müks” nagu laulab Villu Tamme.

    Aaaaaga ma kirjutan hoopis seetõttu, et me peaksime siis ära valima oma Teeme-ära tiimile kapteni ja end ära registreerima. Vooh. Natuke vast on veel aega selle kiire asjaga, aga muneda enam ei saa.

    Muahh.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.