and i look and i find i still love you

hoomamatu 4 Replies

Kui keegi üldse kunagi on leidnud, et ma annan teile head muusikat;

kui keegi üldse on kunagi leidnud muusikast selle mõtte, mis ma olen jätnud ütlemata;

kui üldse, lihtsalt, te olete kuulanud või kuulamata-vaatamata jätnud, siis seda te PEATE:

See oli viimane Freddie video. Ja pange tähele tema viimaseid sõnu tervele maailmale: “I still love you…” Haigusest puretud, kõhn, vaevatud, aga ikkagi meie Freddie…

See on lihtsalt niivõrd hea, võiks öelda, et isegi üks parimaid lugusid iial. Ja päriselt, kui ma ütlen iial, siis ma mõtlen “Bohemian Rhapsody”-iial, ma mõtlen “Smells Like Teens Spirit”-iial, ma mõtlen “You Give Love A Bad Name”-iial, ma mõtlen “London Calling”-iial, ma mõtlen “Baba O’Reily”-iial, ma mõtlen “My Generation”-iial, ma mõtlen “Jailhouse Rock”-iial, ma mõtlen “Yesterday”-iial, ma mõtlen “Riders on the Storm”-iial, ma mõtlen “Paradise City”-iial, “The Wall”-iial, “Voodoo Child”-iial…

4 thoughts on “and i look and i find i still love you

 1. luize

  Muidugi on sul õigus, aga natuke pisarakiskumise-lugu on see ikka ka. Natuke “ma-suren-kohe-ära” lugu. Mulle ikka Slightly Mad meeldib palju rohkem. BoRhapist ma ei räägi üldse, selle loo headuses ei saa kahelda.

  Aga jah, seda peab vaatama. Seda lugu.

 2. daki Post author

  Tõsi, see võib praegu mul hetkevaimustus olla, eks näis, kuidas ajaproovile vastu peab. Ning noh, Freddiet natukenegi teades oleks imelik, kui ta POLEKS pisarakiskumist teinud ju. Eluaegne esineja. Pidi pauguga lahkuma.

 3. Kristel

  Ma tahtsin öelda seda, et on ütlemata tore, et sa oled tagasi, nagu ma just juhuslikult avastasin. Olin juba lootuse kaotanud.

  and i look and i find i still love you :))

 4. daki Post author

  no ega ma pole päriselt ära olnud, vaid kookonis, aga nüüd leidsin, et mis seal ikka, kookonist väljas on ka ilus elu:)
  aitäh:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.