5 kommentaari

  • K

    Mina hääletan valikust puuduva kääbussea poolt

  • Mari

    Mis mõttes ajutises kodus? Kas te saadate ta varsti minema?

  • Kääbussea jaoks peab raudpoltnael olema oma aed. See oma aed peab olema päris laiade mõõtmetega ja selles omas aias ei peaks omanik soovima harrastada mingit iluaiandust. Nii on.

  • Mari, Pesaleidja, kust Oliver meieni jõudis, vajab väga ka hoiukodusid ja kuna Oliver ei saanud teiste kasside seltskonnas hakkama, siis praegu on ta siin, lootuses, et meie kassidega lõpuks klapib. Küll aga on variant, et kui ta ei peaks klappima, siis otsime talle armastavat stressivaba kodu edasi. Sellised ajutised hoiukodud on väga levinud variant, eriti sarnastes oludes. Aga, olgem ausad, ma tõesti olen inimene, kes ikka ei suuda looma ära anda. See peab tõesti olema äärmuslik juhus. Kaks päeva, ja juba on ta nii KODUS.

  • Pingback: elu kolme kassiga ehk leiame Ollile üheskoos Päris Oma Kodu!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga