ma ei olegi hull!111!!!

hoomamatu 3 Replies

Lõpuks ometi on lahendatud tundmatute lendavate objektide müsteerium.

Nimelt paar aega tagasi tundus mulle, et nägin Selveri infoleti ääres seistes silmanurgast kahte tumedat asja üle pea lendamas. Kuna keegi teine midagi ei näinud ja ma alles olin alustanud rohtude võtmist, pidasin seda omaenda hulluseks, hallutsinatsiooniks, silmapetteks ja ettekujutluseks.

Ja täna selveris kõndides kuulen järsku siristamist. Vaatan üles, ja… Seal ta ongi! Selveris lendab ringi LIND! Pesuehtne lind! Tiivad ja sirin ja puha. Ma ei tea, kas ta elab seal, aga müüjad ei paistnud teist nägugi tegevalt, seega on nad vist selle vaatepildiga harjunud, et mingi varblane neil ringi laseb seal.

Hiljem nägin ja kuulsin lindu veel korduvalt, ja päris selgelt, nii et 99% tõenäosusega pole ma ikkagi hull.

NII hull vähemalt.

3 thoughts on “ma ei olegi hull!111!!!

  1. pirtsu

    varblane? nendega on see asi, et selveril on nn varjualune (laoruum vms) ja see uks, mis ühendab poodi ja varjualust, on lahti. linnud lendavad varju alla ja sealt edasi satuvad poodi. kahju on neist.. ma ei tea, kas nad kuidagi välja ka saavad.

  2. daki Post author

    Ma kardan, et nad kukuvad lõpuks kurnatusest kokku ja alles siis saadakse kätte. Ema just rääkis, et Tallinnas olla üks pood, kus elab papagoi juba mitu kuud. Lahtipääsenuna. Aga elab veel.

  3. luize

    Nomiks nad peaks ära surema, toidupoes? Kas mitte tarbijakülgedel ei old sellest hiljuti pikalt juttu? keegi just kurjustas, et linnud söövad külastajate silme all mugavalt puuvilju.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.