Komöödiaõhtu juba teisipäeval!

Määratlemata Leave a reply

Homme algavad Tudengite Kevadpäevad (jee!) ja teisipäeval kell 20 toimub Vildes Tartu Comedy Festival (jee-jee!), kus astuvad üles näiteks Kanadast pärit ja Rootsis elav Joe Eagan, Andrei Tuch, Stewart Johnson, Zöe Chandler, Eric Seufert ja teised.

Justin kirjutas ka sellest õhtust ja mainis, et Eestis püstijalanalja kultuur puudub. Väga õigesti juhiti tema tähelepanu kommentaarides aga sellele, et tegelikult see nii päris pole. Minu meelest võib näiteks Eino Baskinit tõesti pidada Eesti original stand-up comedianiks, kuigi ta minu meelest pole kunagi eriti naljakas olnud, aga see on maitse asi ja eestlastele on ta ikkagi ju väga peale läinud.

Igal juhul teisipäeval midagi sellist ei näe, näeb hoopis midagi sellist:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.