unedest veel

Määratlemata 2 Replies

Kui juba unedest rääkida, siis…

Täna nägin unes João Lopes Marquesi, kelle raamatuesitlusele (ma eeldan, et raamatu “Minu ilus eksiil Eestis” esikas oli see, kuhu ma ei jõudnud, aga raamat on autogrammiga ikkagi mu öölaual:) me koos Hugh Laurie’ga läksime. Lisaks korraldasin pidu keskkooliõpilastele, hüppasin langevarjuga (tandemit) ja võitlesin mingi sisalikuga.

Hästi normaane muidu.

2 thoughts on “unedest veel

    1. daki Post author

      Eile just näidati mulle seda lehte, aga ma ei usu eriti eestikeelsetesse säärastesse “submitted by user” lehtedesse (peale otseelu.comi muidugi:). Nagu umbes pihi.net, lõpuks läks see ju kohutavaks. Ja ei pakkunud pinget see unenägudeleht. Mulle meeldib kuulata oma lähedaste unesid, aga mitte võõraste omasid. ISe panen siia kirja pigem endale meenutuseks, ma ausalt öeldes ei eeldagi, et kellelegi need peale minu ja peale mu ema veel huvi pakuks:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.