“Blogid sellest, jah?”

Määratlemata 6 Replies

Muidugi blogin.

“Dagmar, ma ei suuda uskuda, et see küsimus praegu tuleb, aga mida sa Kenest unes nägid?” küsib Urmas Vaino, saate-mängu “Sinu Pea Võit” (ma ei tea, kuidas seda õigesti kirjutada) juht.
Ma hakkan laialt naerma. “Noh, tähendab… Oli selline maailmalõpuvärk ja millegipärast toimus kaks kontserti, kus esinejad proovisid rahvast enda poole üle meelitada. Ühes otsas laulis mingi tundmatu mees ja muudkui kisas, teises otsas oli Kene, kes hüüdis: “Show me how you fuckin’ dance!” Ja ma läksin tema poole üle.”
“Hahaa, mida Freud selle peale ütleks?” torkab keegi kõrvalt.
“Jah, Kene, sina oled uneteadlane, kuidas sa seda und seletaksid?”
“Tähendab, siin on ju selge seksuaalsättumuse motiiv…”

Pärast mõtlesin, et kindlasti on Kene hästi õnnelik, et ta teab, et tal on nüüd olemas minu näol isiklik pervo (sest enne ma ütlesin talle: “Tead, mu sõbrannad palusid sulle edasi öelda, et sa oled kuum!”), aga no. Alo TV ikkagi ju! Ja kes saab mind pärast seda videot süüdistada?

Piinlik oli ainult natukene. Lõbus oli rohkem. Väga palju rohkem. Kindlasti saab saadet vaadata kunagi ka kordusest, aga päris hull oli see tänane värk. Lisaks pidime me kõik saate ka plaadil endale saama, nii et pange end valmis: kui ma selle kätte saan, siis olete kõik oodatud suurele peole nimega Daki Teledebüüt.

Pluss, Evul oli õigus, raamatukogu on tehtud valgeks ja õhurikkaks ja ilusaks.

Muuhulgas viisin ära ka oma raamatu, mis juba aasta ja kaks kuud minu käes oli. Sellesama, mille kohta ma nägin unes, et olen 1200 krooni viivisevõlgu. Tuli välja, et ei olnud nii palju, ainult 50 oli.

Unedest veel edasi rääkides – uneteadus on hullult põnev teema, peaks seda hakkama rohkem uurima. Pluss minu ammune lemmik lucid dreaming, millest ma olen blogis ka kirjutanud. Ja täna öösel ei saanud ma üldse ikka magada, ühe poole ööst nägin unes, et tekkis ühe inimesega mingi hull draama, teise poole unest (kui olin vahepeal üles ärganud ja vett joonud ja uuesti uinunud) oli ta minu peale nii solvunud, ja ma aina otsisin viise, kuidas andeks paluda.

“Ja anna andeks, et ma täna unes sinuga nii nõmedalt käitusin!” ütlesin talle enne.
“Unes vaatame seda asja,” vastas ta ja ma naeratasin laialt.

6 thoughts on ““Blogid sellest, jah?”

  1. rahvusloom

    Ma nägin viimatisel ööl unes, et mind valiti mingi eksituse ja ehku tõttu riigikogusse, ja ma kohe sealsamas unenäos mõtlesin, et no nii, minust saab nüüd siis “pino”

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.