On/Off, mis, teed jõuluhäbematust või?

Määratlemata 2 Replies

Käisin eile jõulukinke ostmas ja muuhulgas ostsin endale Lõunaka On/Off poest ka kaks filmi. Nad olid ühes pundis allahinnatutega ja maksid kõvasti rohkem, aga mul ei olnud kahju. Seda mitmel põhjusel – esiteks ma väga tahtsin neid filme (“Eleegia” Penelope Cruziga ja “Lihtsalt koos” Audrey Tatouga) ja teiseks, noh, ma lihtsalt mõtlesin, et olen siis hea kodanik ja ikka katsun väärt filme koju ausal teel osta.

Pakkisin siin nüüd kingitusi ja kuna need filmid olid samas kotis kinkidega, hakkasin hajameelselt neilt hinnasilte koorima. Ja mis ma avastasin! Filmid olid 4. detsembril KALLIMAKS hinnatud! Ehk siis film, mis enne maksis 49.-, maksis nüüd 98.-.

No ikka täitsa perses. Ma saan aru, et on masu ja kõigil on kehvad ajad, aga no nii häbematu ikka annab olla… Ära kasutada inimeste tähelepanematust? Pannakse mitu korda kallimad filmid 15kroonistega ühte patta ja loodetakse, et mõni loll ikka pimesi krabab endale ja ei pane makstes hinnavahet tähele?

Tõele au andes tädi kassas küll mainis mulle, et need filmid on kallimad, kui sisse lõi. Ja, nagu ma ütlesin, ei olnud mul kahju kahe hea filmi eest 200 krooni maksta. Aga ma nüüd ei teagi, kas tunda end lollina või vihasena – ilmselt on see mingi tavapärane praktika (mida, ma eeldan, te mulle kohe kommentaarides ka kinnitate, kes rohkem teavad), aga ma tõesti, no käsi südamel – tõesti ei oleks arvanud, et seda nii häbematult tehakse!

Nüüd on suus paha maik. Enda pärast juba – no oleks äkki võinud nende filmide ostmise lükata jaanuari, kus need ilmselt jälle poole odavamaks hinnatakse. Ja et ma siis sellisel ajal nad just ostma pidin, jõuluhindlused ju kõikjal… Ja seekord siis mitte jõuluALLAhindlused, vaid jõuluÜLEhindlused.

Jõuluhäbematus, ma ütlen.

2 thoughts on “On/Off, mis, teed jõuluhäbematust või?

  1. Nirti

    Ääretult tavaline trikk absoluutselt kõigis poodides.

    Paar aastat tagasi oli vist Seppäläs mingi suur hooaja lõpumüük, suured sildid üleval, et hinnad all 50%! ja kui ma mingi veidra aje mõjul ühe kena seeliku hinnasilti hajameelselt kratsisin proovikabiinis, siis oli näha, et 499 maksnud ese oli alla hinnatud 599 peale…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.