Tuleb: “Tartu rahutused”

Määratlemata Leave a reply

tartu esikaas oige.inddNiikaua, kuni ma siin mõtlen, kas ja kuidas mult järgmine raamat peaks tulema, saab üht minu lühijuttu lugeda (teiste juttude hulgas) kohe ilmuvast novellikogust “Tartu rahutused”, mis, ma usun, on üks tore kogumik ja ma olen meelitatud, et kõigi nende austatud nimede seas oma Tartust rääkida sain.

Kes veel kirjutavad? Autorite hulgas on: Mehis Heinsaar, Sven Vabar, Kärt Hellerma, Piret Bristol, Maimu Berg, Vahur Afanasjev, Berk Vaher, Meelis Friedenthal, Marta Karu, Põim Kama, Ervin Õunapuu, Jaan Kaplinski, Urmas Tilga, Leelo Tungal, Anna-Maria Penu, Epp Petrone, Kristjan Sander, Katrin Ruus, Urmas Vadi, Tiit Aleksejev.

Esitlus toimub järgmisel reedel ja pärast seda peaks olema raamat kenasti poodides saadaval.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.