otse Niagara joa alt

Määratlemata 8 Replies

Meil hakati lõpuks kütma. Pärast seda, kui ma olin nädalaid külmetanud ja igal hommikul külmas korteris uuesti haigeks jäänud. Ma olin pöördes – jee, soojus, lõpuks ometi!

Ja siis hakkas Vulin. Algul oli Vulin tagasihoidlik, mõned mulksud siin-seal. Aga nüüd kaks viimast ööd on asi olnud täieti uskumatu. Ma ei ole saanud vist sõbagi silmale, sest täna öösel vulises meil magamistoas nii nagu oleks tegu viimsepäevaga. Uskupersematu. Elutoas oli okei, köögis ka, aga magamistoas, TÄPSELT MEIE PEADE JUURES toimus faking Niagara juga.

Täna võtan madratsi ja kolin elutuppa. Sest ma olen ju jätkuvalt haige (kuu aega juba, juhuu) ja uni oleks üsna oluline. Sest vaadake, vabakutselisena ei anna keegi sulle haiguslehte. Tuleb tööd teha, palaviku ja paksu peaga, keegi ei küsi.

Ega muidu ei kurdakski, lihtsalt ma arvestasin, et saan täna-homme suurema hulga tööd valmis teha, kui olen kaks ööd korralikult maganud ja välja puhanud… Aga nüüd siis on meil eksootika siin. Puuduvad ainult papagoid (aga need on allkorrusel ja vahepeal on nende kriiskamist kuulda) ja moskiitod.

Aga hästi vahva on, et meil nüüd TV6 on. Tsiviliseeritud inimese tunne kohe.

Üldiselt mõtlen, et peaks hakkama ikka korralikult blogima jälle.

8 thoughts on “otse Niagara joa alt

 1. K-L

  Kui ma elasin Annelinnas 9ndal korrusel, tuli iga kütteperioodi alguses radikatest õhk välja lasta, et ei vuliseks.

  1. daki Post author

   Ma kahtlustasingi, et Birx on süüdi:) Ta vist seekord ei õhutanud või mingi jamps tal sellega oli.

 2. luize

  Noh, veevulina taustal peaks ju eriti mõnus uni tulema. Või on see merekohin.
  Ma ei ole kunagi sellise probleemiga kokku puutund, kui ükskord seina taga vulises, siis selgus hiljem, et torud on katki ja vesi jooksis lihtsalt paneelide vahelt alumisele korrusele.
  Aga mis selles tv6 nii head siis on nüüd, mingi iroonia või?

  1. daki Post author

   Luize, mul meenus sellega seoses hoopis see nali, mis väidetavalt pidi läbi une inimesi püksi tegema panema: valatakse vett magava inimese kõrval kaussi. Ei, ma ei teinud püksi.
   TV6-ga oli see, et mitte et ma eriti telekat vaataks või mind üldse väga kotiks, aga minu meelest oli täiesti ebaõiglane, et ma maksan 455 krooni kuus ja ei saa isegi kõiki eesti kanaleid.

 3. Gjerninger

  Rõõmu- ja õnnepäevad TV6 seltsis alga!
  (Loe: nüüd saad ka minu uhket ja ilusat nime rohkem näha.)

 4. Birxu

  Näopeks kätte saadud. Radikad sulisevad mul ka ja ei lase magada. Täna öösel ehmatasin iga tunni tagant ennast üles.

  Ma mingi päev susitasin neid ju küll. Tegin ventiilid lahti ja lasin koos väikse veega sooja õhku tuppa. Seni kuni enam miski ei susisenud. Praegu on kaks radikat vait ja ei visise kui ma ventiili lahti keeran. Kolmandast tuleb ainult vett. Ma olen ka segaduses.

  Igatahes, Jospeli nõuandeid järgides, lasen ma täna radikast ropult vett välja ja kui see ka ei aita, siis ma ei tea mis saab:)

  1. daki Post author

   Ma kardan, et see, kust vett tuli, oligi see minu magamistoa/sinu elutoa radikas. Sest elutoas (sinu magamistoas) ja köögis (minu köögis, sinu Punases Seksitoas) oli vaikus.

   Päris keerulised korteriplaanid meil, ma vaatan.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.