break-up songs

Määratlemata 15 Replies

Aunt Becky kirjutas viiest loost, mis sobivad hästi lahkumineku kõrvale. Mitte, et ma lahku hakkaks minema, aga teate midn ju küll – igavene melanhoor. Seega pole mul mingit probleemi oma eelistatud viis lugu siia ritta panna.

#5 Paolo Nutini – “Rewind”

Sest. Terve see lugu. Kahetsus, valu, üksindus, peas ainus küsimus: kas me ei saaks aega tagasi keerata? Kas me ei saaks teha nii, et kõik oleks jälle hästi? I’m not sleeping at night, but I’m going freom bar to bar. Why can’t we just rewind?

#4 Mika – “My Interpretation”Cause I don’t care if I ever talk to you again/—/ I need a reason not to care what you say. No minu meelest peaks vähemalt ühes õiges lahkuminekus ka see faas sees olema. See, kus sa sisendad endale, et sul on teisest inimesest ükskõik ja sind ei huvita üldse, kas sa kunagi veel näed teda või mitte.

Ja kui inimene sulle eriliselt sitta keerab, siis ongi parem, kui see faas püsima jääks. Kui ilma sitta keeramata ja õelutsemata saab aga sõpradeks jääda, siis tore on. Ainult et kõik ei saa. Siis tuleb Mika peale panna ja valjult laulda: the only way is down, I can see that now!

#3 Powderfinger – “Drifting Further Away”

Võitluslugu. Don’t banish me then bid me home / Don’t tell me where I came undone. Kui sa otsid veel selgitusi, põhjendusi, vabandusi. Tahad teise inimese valu ära suudelda, aga enam nagu ei oska. With every hour you’re drifting further away / Now you’re drifting further away

#2 Keith Urban – “You’ll Think Of Me”


Kusagilt täiesti juhuslikult leitud lugu, mida ma n-ö hoian varuks… Et kui kunagi peaks vaja minema, siis just seda lugu ma kuulan. Take your records, take your freedom/ Take your memories I don’t need’em/ Take your space and take your reasons/ But you’ll think of me. Mingil hetkel sa löödki käega: olgu, mine siis, kui soovid. Annad alla, lööd käega, väsid võitlemast ja vaidlemast.

Aga ometi sa tead – ta läheb ära, tõsi, läheb järgmise juurde, aga… ta mõtleb sulle ikkagi. Mida aeg edasi, seda vähem (aga seda heldinumalt), aga siiski. Sa jääd tema sisse, seda ei saa muuta. Ja see on natuke lohutav.

#1 Emiliana Torrini – “Today Has Been Okay”

Without you seasons pass me by… See on kummituslik ja samas uskumatult armas lugu. Sobib väga hästi sellesse lõplikku lahkumineku faasi, kus sa hakkad vaikselt juhtunuga leppima ja oled õnnelik selle pisiasja üle, et jah, tänane päev on olnud täitsa okei.

15 thoughts on “break-up songs

  1. daki Post author

   Oh yeah, Becky, ‘cause all the cool kids are from… yeah, Estonia (also sometimes referred to as Ass-tonia). But maybe I’ll once make a blogpost in English just for you!:)

 1. Eppppp

  Minu septembrinostalgia (ja seotud ka ühe lahkumineku nostalgiaga) on David Sylviani laul “September”.

 2. Evushka

  Hoiatus, järgnev on offtopic.
  Daki, torrentiguru, hjälp 🙁 Tirisin torrent reactorist filmi ja no keski kurat player ei ava seda… on sul halli aimu, mis probleem võib olla? ma täitsa uus sel alal. Millega Sa omi sarju vaatad?

  1. daki Post author

   Ma vaatan VLC playeriga. Aga kõigepealt ma soovitan sul minna sinna lehele tagasi, kust sa tõmbasid ja vaadata, mis kommentaatorid ütlevad selle torrenti kohta. Sageli on seal vastus olemas – kas soovitatakse mingit programmi või öeldakse otsesõnu, et oled petta saanud. Viimasel juhul soovitan minna mujale, nt isohunt.com lehele ja katsuda sealt film leida. Vaata kindlasti enne tõmbamist kommentaare – kui ikka seal kohe ära öeldakse, et jamps, ei tasu tõmmatagi. Aga kui kiidavad, siis tõmba julgelt.

 3. luiga

  Weeni “It’s gonna be (alright)”. Ilus ja nukker laul, räägib vähemkasutatud – mahajätja – vaatenurgast, jätmata temast tõpra muljet.

 4. lagrits

  1. koha esitaja osas peaaegu nõus, aga ma oleks sinna seadnud temalt hoopis “Heard It All Before”. Pole küll otseselt tšau-pakaa-refrääniga lugu, aga no kui ikka võti ei sobi, mida see siis muud ikka tähendama peaks.

 5. Pingback: Kuidas hüvasti jätta « Lagrits. Eliomys quercinus. Eestis haruldane.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.