mõned lemmikasjad

Määratlemata 2 kommentaari

lemmikudMõned lemmikud sellest nädalast.

1. Maru maitsev maailm. Jah! Ma lõpuks tegin selle väljamineku ja nüüd käin Maru-raamatu lehti silitamas, pilte neelamas ja muinasjutte endasse ammutamas.

2. The Body Shopi aprikoosiga dušivaht. Sain selle kaasa kingitusena (ma ei teagi, miks), kui käisin šampooni-palsamit ostmas. See lõhnab imeliselt, nagu lõunamaa öö – salapärane, värske, natuke vürtsikas…

3. Thannin Sea Foam dušigeel. Selle geeli leidsin vannitoariiulilt. Vaatasin seda, nuusutasin – oo, piparmünt! Siis tuli meelde, et selle – üsna hinnalise, muide – pesuvahendi saatis Tallinnast ämm. Koos kõõmašampooniga, millegipärast, kuigi meil kellelgi kõõma pole. See selleks. Aga see dušigeel on tõesti suurepärane. Jätab naha mõnusalt kibelema, natuke nagu oleks kadakavihaga saunas käinud. Ja lõhn on lihtsalt hurmav.

4. Kaks imekaunist märkmikku. Need leidsin täna Rimist. Kavatsen need täis kirjutada, nii nagu ma ikka märkmikke täis kirjutan – juhuslike mõtetega, pealtkuuldud lausetega, retseptidega, poenimekirjadega…

5. Tšilli ja laimi maitseaine. See annab Tom Kha supile selle õige meki. Avastasin hiljuti poeriiulilt ja nüüd ei suuda seda kõikjal kasutamata jätta. Tšilli teravus, laimi hapusus ja värskus – ideaalne suvemaitseaine, aga ilmselt vaimustun ma temast ka talvel. Hea alternatiiv, kui oled unustanud värsked laimid ostmata ja kuivatatud tšillide kott hakkab tühjenema…

2 thoughts on “mõned lemmikasjad

  1. Mirjam

    Oi, kas sa võiksid palun vihjeid anda, mis firma maitseaine see tšilli ja laimi oma on ning millisest poest sa seda leidsid? Tom kha supp kuulub nimelt minugi lemmikute hulka.

  2. daki Post author

    Mirjam, ma leidsin selle Selverist, ja see on Santa Maria oma, aga mingi nende uue kujundusega purgis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.