fotojaht: (t)ärkamine

Määratlemata 3 kommentaari

Mõtlesin, et prooviks ka fotojahil osaleda. Olen pikka aega seda kaugelt piilunud, aga nagu ma reeglitest lugesin, siis võib vist igaüks kaamera ja tahtmisega ka osa võtta? Igal juhul, seekordne teema sobis mulle väga hästi, sest mul oli just vastavasisuline foto telefonis ootamas.

Ärkamise juurde käivad alati minu peal laiutavad kassid ja kohvitass (mille nädalavahetuseti toob öökapile Musja, muul ajal pean ise selle eest hoolt kandma). Ja muidugi peab see kohvitass olema vähemalt pooleliitrine.

2rkamine

3 thoughts on “fotojaht: (t)ärkamine

  1. tiia

    tere jahtima, 🙂 justnimelt KÕIK võivad jahtima tulla, east, asukohast, ilmastikutingimustest jne jne olenemata. telefonikaameraga vöib ka kampa lüüa.

    aga pilt siis—-ja kelle varbad seal paisatavad…? kass on küll sellise -kohe löön küüned sisse näoga, kui mind puudutad. lindlasti on ta lihtsalt niisama veel unine,aga mõrtsukõutsina paistab ikkagi

    pilt on igatahes väga teemasse 🙂 tõstan su ka blog.tr fotojahi kanalisse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.