ei anna need tanklad mulle rahu

Määratlemata 6 Replies

@kixs tuletas Twitteris meelde ühe tõsiasja, mille ma olin juba ära unustanud. Mõned aastad tagasi, kui ma veel normaalset tööd tegin, üritasin kirjutada lugu, mis oli seotud tanklatega. Asja uurides jäi silma huvitav tõsiasi, miska ma küsin: miks ei ole tanklatel (TANKLATEL!!!) bensiinihindasid kodulehtedel üleval? Miks neil üldse siis kodulehed on?!

Ma saan aru, et pidevalt on vaja hindasid tõsta (ja vahel harval korral ka langetada), aga nii raske see kodulehe uuendamine ka pole, et tanklad (TANKLAD!!!) võiksid sellise olulise info oma kodulehtedelt välja jätta.

Ainuke, kellel on normaalne kodukas ses osas, on Lukoil. Ülejäänutele peaks jälle avalikud kirjad kirjutama, mis?

6 thoughts on “ei anna need tanklad mulle rahu

 1. Evu

  Las ma pakun: nad väidavad, et hinnad muutuvad kiiresti ja tülikas on pidevalt kodulehel hindasid muuta.

 2. daki Post author

  Päh. Suudab Lukoil, suudavad ka teised. Ja see pole NII keeruline ega tülikas, kurat võtaks. Kliendi peale võiks ka ikka mõelda.

 3. daki Post author

  Eriti kuna ma neile nii palju oma raha viin, siis nad võiksid mingitki kasutajasõbralikkust vastu anda.

 4. Jana

  Issand, kui tülinorija sa oled!
  Kas su elu on tõesti nii igav, et tegeledki vaid sellega, et kirjutad kaebusi? Ma arvasin, et 25aastastel on pisut teised huvid…

  PS: lugesin su entry “The Komplekt” reklaami kohta. Paneb imestama see, et viitsib Statoil veel vastata sellistele kaebustele. Ja muideks, mul siiralt kahju inimestest, kel huumorimeelt pole 🙂

  Edu!

  Jana

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.