Burning hot

Määratlemata 11 Replies

Tänu Nirtile ma ei peagi Eurovisionit vaatama. Mulle piisas täiesti, et ma nägin ära kõige armsama ja coolima loo kõige nunnuma poisi esituses. Talle lähevad mu hääled ja süda ja kõik muu:

11 thoughts on “Burning hot

  1. daki Post author

   Heh, ma ei oska muus osas kaasa rääkida, aga laupäeval kavatsen ma finaali vaadata (jeejee, ma pole tööl) ja siis tuleb ka rohkem kommentaare. Eks ta ole, igaühele oma. Aga mulle meeldis tema tappev optimismus ja ilus naeratus. Sõnadest jah suurt aru ei saanud ja see kasatšokk…Oy vey.

 1. Nirti

  Ma ei pannud võimlemisklubi tähelegi eriti, ma olin silmamunepidi Alexanderi küljes selle jaoks liiga kinni.

  Laula, ilus mees, laula!

 2. Kärdu

  Kui ilusatest meestest rääkida, siis Kreeka pani jälle oma täku välja, kelle lugu pole küll suurem asi kuulata aga vähemalt mees on tõeline silmarõõm ja Saksamaal on ka väga kuum mees laulma pandud, lugu ise on ka päris mõnus, rütmikas ja kaasakiskuv.
  Norra mulle ei meeldi, poiss on liiiiiiiiiiiiiiga nunnu kohati ja sõnadest ma ei saa aru, see oleks nagu ainult 1 vägavägaväga pikk sõna mingitel hetkedel, ei tõmba lihtsalt. Ja see rühmvõimlemise kasatšokk on silmakriipiv.
  Aga noh, maitse üle ei vaielda, vaid…. 😉

 3. Eeps

  Vauh. Mii laiki. Esimene eurolaul selleaastasest valikust, mis mulle tõesti meeldib 🙂 Poisu on ka armsake 🙂

 4. Nirti

  Ma just avastasin, et sellel Rybakil on täna sünnipäev. 🙂

  Sai 23 aastaseks, kui ma nüüd matemaatikaga alt ei pane.

 5. L

  Mulle meenutab Norra lugu hullult “goluboi vagoni”… Ei tea, kas tegu nostalgiaga, et lugu paljudele nii peale läheb. 😉

 6. Nirti

  Renars on temaga võrreldes nagu paadimees Miša vana poollagun’d küna versus Queen Elizabeth II või mis selle laeva nimi oligi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.