Stewie Griffin külalisena “Bones’is”!

Määratlemata 3 Replies

OMG! Nii effing lahe! Tuleb välja, et neljapäeval eetrisse tulevas “Bonesi” osas astub külalisnäitlejana üles Stewie Griffin (häält loeb multitalent ja kõige enam makstud multikategija maailmas, Seth MacFarlane) kultusmultikast “Family Guy”.

Nägin seda teadet viimase “Family Guy” ajal ekraanil jooksmas ja ei suutnud seda uskuda. Kuid IMDB ja väike allikates ringi sobramine kinnitabki seda esialgu täitsa hulluna tunduvat ideed.

Spoiler alert.

Teema siis järgmine, et Brennan otsustab, et tahaks saada last ja palub Boothil isaks hakata. Tuleb aga välja, et Boothil on ka mingi tervisehäda ning lisada juurde veel situatsioonist tekkiv stress – ning ilmubki Stewie välja. Deemon-laps hindab situatsiooni ning pakub Boothile oma ainulaadse stiiliga nõuandeid. Kuuldavasti olla Griffil võtteplatsilt lahkudes öelnud: “Kas te juba nägite seda? Kas ma olin hea? Sest ma kuulsin neid ütlevat, et ma olin suurepärane ning nad tahavad, et ma Emily [Dechanel – mängib Brennanit] asemele tuleks. Aga see on muidugi ainult kuulujutt.”

David Boreanaz ütles oma erilise kaasnäitleja kohta: “Kutt oli hea stseene tehes, mis on tähtis. Kuid võtete vahepeal ta sõna otseses mõttes haihtus õhku – teda ei olnud kusagil näha. Ju see siis on tõsi, et britid ja multikategelased on tõrjuvad ja ebasõbralikud, aga võib-olla oli ka tegu tema näitlemismeetodiga, ma ei tea.”

Nii et ei midagi, tuleb asuda neljapäeva-reedet ootama!

3 thoughts on “Stewie Griffin külalisena “Bones’is”!

  1. daki Post author

   Ma vaatasin, et TV3 on oma näitamisega alles 1. hooaja viimase osa juures. Loodetavasti nad jätkavad sarja näitamist, nii et siis tuleb natuke oodata. Aga näiteks “Bones’i” kodulehel saab vaadata täisosasid – http://www.fox.com/bones/, aga see on kahjuks ainult usakatele kättesaadav. Samas on päris mitu kohta netis, kus saab vaadata tasuta. Leidsin kiirel otsingult sellise lehe ja paistab täitsa töötavat: http://www.freeonlineepisodes.net/bones-season-4-online-episodes-streaming-free/

 1. Gjerninger

  Nad vist kordavad vanu hooaegasid, sest tegelikult näitas TV3 kindlasti ära kaks esimest hooaega Bonesi, miskipärast meenub, et ka kolmanda.
  Sel juhul on sügisest oodata seda hooaega, mis päädib ülalkirjeldatuga.
  (See muidugi sõltub sellest, kas TV3 selle sisse ostab.)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.