sõnavärd

Määratlemata 6 Replies

Ma olen kohutavalt häiritud ja solvatud sellest Statoili uuest kampaaniast või komplektlõunast, mis iganes, mida nad nimetavad… The Komplekt. No misasi see “The Komplekt” on?! Pannud siis kogu sõnapaari inglise keelde – “The Set” või “The Kit”, kuigi muidugi kõlab see kohmakalt ja kolmveerand inimestest ei saaks aru, mida mõeldud on. Aga samas kõlab “The Komplekt” ikka eriti haigelt ning ma ei saa üldse selle mõttest aru.

Et siis nagu mingi komplektlõuna (ma isegi ei mäleta hetkel, mida nad pakuvad sellega, hot dogi ja kokat või midagi vist), aga mitte mingi tavaline komplekt, vaid the komplekt, ehk siis kõige-kõigem? No mida kuradit, kas tõesti ei suutnud midagi normaalsemat välja mõelda? “Superkomplekt”, “Parim komplekt” või mis iganes. Aga mitte seda haiget “The Komplekti”… Südames hakkab pistma, iga kord, kui ma seda silti näen.

Ja üldse on Statoil ikka mõttetult kallis koht, et ikka oleks see ka ära mainitud.

6 thoughts on “sõnavärd

  1. daki Post author

   Hahh, ma saadaks hea meelega selle The Komplekti sellele müügigurule, kes selle sõnapaari välja mõtles.

 1. Mi

  Rääkides bensujaamadest ja keelenditest, siis Neste reklaam kabanossivabast bensiinist oli minu meelest üsna tabav, eriti arvestades Stati debiilseid turundusvõtteid (“Kas Kabanossi ka läheb?”) ja veel debiilsemaid hindu

  1. daki Post author

   Oh, õige jah! See oli andekas, mulle meeldis. Ma pealegi ostan niikuinii Nestest enamasti. Ainult et kui kell pool 7 süüa tahad enne tööd midagi osta kaasa, siis on kahjuks variandiks Statoil või Mäkk.

 2. Ralf

  Kui palju üks hot-dog siis ka Tallinnas maksab? Ei tahaks just kahe kuu pärast tagasi Eestisse minna ja avastada, et nüüd saab Kabanossi 594 krooni eest.

  1. daki Post author

   Ma ei teagi, ausalt öeldes. Hot dogid vist väga kallid pole, ikka mingi 25-35 krooni. Ma lähen täna läbi ja vaatan, spets sulle:) Ja annan Twitteris teada;)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.