meine nunnu

Määratlemata 10 Replies

pilt-043Minu uus, viimatine, järjekorras viies. See peaks sümboliseerima Pussakat, aga kuna ta on tegelt karvane ja pruunikirjune, siis sai ta ikkagi tehtud mustana. Stiliseeritud mustana.

Ma ei tea, mis siis veel saab, kui ma näiteks saangi viis last. Kuhu ma nemad kõik panen?

(Jah, ma tean, see on haigus ja sõltuvus. Aga mul on olnud tätoveeringud 16. eluaastast ja ma pole kordagi kahetsenud. Sada protsenti rahul.)

10 thoughts on “meine nunnu

 1. Lonni

  Jube ilus:) Jah, see on haigus. Kui saan värske tätoveeringuga hakkama, siis tegelikult juba tätoveerimise ajal mõtlen uue peale, et mis see olema peaks ja kuhu ma selle teen.

 2. teooria

  Täiesti geniaalne 🙂 Ma olen endale tätoveeringut tahtnud aegade hämarusest peale, aga pole leidnud seda õiget, mis võiks mu keha kaunistada… aga nüüd ahvida ka ei saa – väga kihvt pilt!

  1. daki Post author

   Ma lasin teha jätkuvalt Antonil (anton@tartoo-tattoo.ee), kes tegutseb Tartu kesklinnas Tartoo Tattoos. Seekord aga oli ta kolinud tätoveeringupeo ajaks rokiklubisse, nii et mulle sai pilt peo ajal tehtud:) Anton on pea kõikide mu tätoveeringute autor, mul on temaga hea koostöö ja ma usaldan teda täielikult. Eks kümme aastat kestnud ka see koostöö, nii et pole ime.

   Mari, ma tõesti ei tea, kas on uus mood:D Ma mõtlesin kahe variandi peale – kas teha sarnane kass, nagu mul jala peal või teha näiteks hieroglüüf. Aga kuna ma ei suutnud välja mõelda, mida hieroglüüf tähendada võiks (ja ma tahtsin ikka mõttega), siis jäi peale Pussaka-sümbol.

   Aga teooria, idee tuleb iseenesest, kui natuke ringi vaadata. Mina sain esimese musta kassi idee tattoojohnny.com saiti sirvides. Pingviini-idee tuli nii, et… ma kirjutan parem pikema posti sellest:D

 3. Mari

  Kas kassi tätokad kuklal on uus mood?
  Tean vähemalt kahte inimest kes hiljuti on lasknud kuklale kassi tätoveerida ja seda viimase kuu jooksul.
  Muide kass on väga äge!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.