Toiduklubi: Spagetid peekoni ja sibulaga

Määratlemata Leave a reply

Pole ammu ühtegi retsepti jaganud. Peamiselt selle pärast, et koos kevade saabumisega ja mõningate muutustega režiimis oli mul toiduisu praktiliselt olematu. Eilne post-poodlemislõuna Crepis aga tõi musse taas tagasi igatsuse mõnusate maitseelamuste järele ning eilehommikune üle-pika-aja-teeme-korralikku-hommikusööki-peekon arvas, et tahab ka täna mu toidulauale tulla, nii et siin see on.

Spagetid peekoni ja sibulaga

spagetid-peekoni-ja-sibulaga-3Vaja läheb: spagette, ~100 g peekonit (mul oli 110grammine Vastse-Kuustse peekonipakk, sorry, Kats), 400 g tomateid – purustatud või värskeid, tükeldatud, 1 väiksem sibul, 100 ml valget kuiva veini, tüümiani, soola-pipart

Valmistamine: pane pasta suurde potti keema. Tükelda sibul ja peekon, viska pannile oliiviõlisse küpsema. Prae, kuni peekonirasv on ära sulanud ja peekon pruun, sibul klaasjas. Seejärel lisa vein, keeda, kuni vedelik on ära aurustunud. Lisa tomatid, tüümian ja sool-pipar. Hauta keskmisel kuumusel kaane all 5-10 minutit.

Ja valmis ta ongi! Panen ühe pildi veel, et demonstreerida ilusaid taldrikuid, mille leidsin juhuslikult tudish-päevadelt.

spagetid-peekoni-ja-sibulaga-2

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.