tsiutsiu

Määratlemata 10 kommentaari

Eilne ball oli saksess. Kui ma esimesed mõrvarpilgud dodge´isin, siis hakkas ülesmäge täitsa minema ja jalad ei hakanudki enne valutama, kui alles 22 paik. Tantsida sai ja jaurata sai hiljem ka ja naerda sai (seda vist kõige rohkem) ja ikka jube kift on, et on üritusi, mille jaoks end niimoodi printsessilikult (või lausa… kuidas nad eile ütlesidki, et mu kleit oli? Majesteetlik?) üles lüüa. Peen, väga peen.

Ja muidugi sai fotograafil välguaku täpselt siis tühjaks, kui meie oma fabuloossete naistega pilti tahtsime teha ja mina avastasin, et mu fotokapatareid on tühjaks saanud. Nii et halva õnne korral polegi ühtegi korralikku pilti must ja mu kleidist või mu kaunitest naistest. Neetud Murphy!

Aga ball on jätnud musse oma igavese jälje, olen täna ainult haigutanud ja mitte ei saa vedama (kuigi nüüd juba võiks magama minna). Homme, kusjuures, lubas Musja mind jooksma viia, sest et tema väitel (ja ma usun seda tegelt, aga pole ise veel retsepti avastanud) võib jooksmine täitsa tore olla. Ja üleüldse oleks aeg ratas õlitada ja lõpuks kummid täis pumbata. Kaua see kopitamine kestab!

Otsisin uusi sarju ka. Mitte, et vanu vähe oleks, aga tahaks vaheldust. Eriti hull on see, et praegu hakkavad hooajad lõppema ja no täitsa lõpp, sarjad on napakaks läinud, nagu igal kevadel. Ma lausa ootan, kes seekord Supernaturali poistest põrgu satub või millal Meredith ja McDreamy jälle lahku lähevad (kuigi seekord ilmselt lõppeb asi Izzy surmaga, olen suht kindel, ammu juba sosistatakse, et tema ja see… noh, mis ta’nd oligi, see geitüüp, kelle võtteplatsil solvamise pärast asiaadi-tšiki afromees lahkus – et ühesõnaga sosistatakse, tema ja Izzy sarjast lahkuvad). Ja Reese võiks ka juba tagasi jõuda, mulle ei meeldi Crews’i murelikuna näha. See rikub tema zeni.

Surfasin siis ja tõmbasin natuke Damages’i (seal on Glenn Close), natuke mingit Kanada sarja Murdoch Mysteries ja tegelt ootaks hääde sarjade vihjeid. Suvi läheneb, põuaperiood. Siis aega vaadata igast vanu hooaegu. Mõtlen siin, et äkki võtaks ette E.R.-i vaatamise grandioosse töö (ikkagi 15 hooaega!) või siis kunagi ka ETV-s jooksnud Monarch of the Glen’i vaatamise (7 hooaega). Sest muidu võib juhtuda, et ma hakkan jälle “Seksi ja linna” vaatama ja no kaua võib, ausõna. Me kõik ju teame, et ma pole mingi Carrie.

10 thoughts on “tsiutsiu

 1. Evu

  Sa olid väga kaunis 🙂
  Ball oli ka tore. Hoopis teine asi olla, kui kenasti riides ja uhkes saalis tantsida saab. Printsessilik tunne tekib, naiselikum olla kui muidu.

  Kahju jah, et me ei saanud naistega pilti teha 🙁 Kuid sa said ju koos Musjaga pilti teha.

  Seriaalide osas soovitust anda ei oska. Sa niikuinii tead neist rohkem kui mina.

 2. luize

  mina tõmmasin endale hiljuti dharma&greg viis hooaega. imelik et seda rohkem ei tehtud, väga naljakas mu meelest. klassikast veel x-files. simpsonid. briti huumorit? muidugi, ma uuemaga pole kursis väga, ehkki office peaks ikka ka kodus olema. aga klassikat: allo allo.
  mina muidugi võin lõpmatuseni top geari ka vaadata, aga see ei istu jälle kõigile 🙂

  1. daki Post author

   Dharma ja Greg – check. Simpsonid – check (tegin kõikide hooaegade vaatamise üle-eelmisel suvel ja senini vaatan järjest tulevaid – kuigi, sellega on alati avastamisrõõmu). X-Files – huvitav mõte. Allo Allo – olen juba mõelnud selle peale, tundub reaalne.

   Top Geari viitsin vaadata telekast, kui tuleb, aga tõmmata… Nagu jah, ei istu väga. St ei viitsi väga. Kuigi mul pole ta vastu VÄGA midagi.

 3. luize

  Mul on muidugi kõik minu poolt nimetatud sarjad täies pikkuses olemas. Nii et kui tõmmata ei viitsi (mis on tõesti väga tüütu), saan ulatada abistava kõvaketta.

  1. daki Post author

   Tänan teid. Ma arvan, et “United States…” läheb varsti uurimisele. Ja mul oli täiega õigus, kui paar päeva tagasi mainisin, et hooaegade lõpud on napakad – eilne House näitas suht selgelt, et ikka hullumeelsusi mõeldakse välja.

  1. daki Post author

   Jap, House’i asi juba ammu järgi uuritud-loetud (mul on Perez Hilton selleks:D). “Torchwoodi” pole ka näinud, võtame kavva. Praegu avastan “Damages’i” ja komöödiasarja “Better Off Ted” Portia De Rossiga (kuidas ta nime õigekiri ongi nüüd…). 30 Rock on hea, soovitan! Tina Fey on hindamatu.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.