I Think You Life You Me*

Määratlemata 1 Reply

Evu esitas väljakutse. Ma olen enne ka neid seitsme tõe postitusi lugedes mõelnud, et mis ma enda kohta kirjutaks, aga noh… Eks ma siis üritan teid üllatada.

  1. Mu lemmikmuusikakaust kannab üldist nime “Chill”. Sinna ma olen kogunud “orvust” muusikapalad, lauljatelt ja bändidelt, kelle terveid plaate ma ei ole muretsenud. Sellepärast võib aeg-ajalt näha, kuidas ma kuulan järjest Kanye Westi ja Vanessa Paradisi, kellele järgneb Pööloy Gläänz.
  2. Ma pissisin viimati püksi, kui ma käisin teises klassis. Ma ei julgenud õpetajalt vetsu küsida (ma ei tea, miks, lapse mõistus) ja mõtlesin, et pissin ainult natukene, et see suur häda ära läheks, keegi niikuinii ei näe… Üks piinlikumaid juhtumeid mu elus, senimaani eredalt meeles.
  3. Ma kartsin ülikooliajal Pulleritsu nii väga, et koostasin oma ainekava nii, et pidin võtma ainult ühe tema aine.
  4. Esimest korda sel talvel kukkusin töö juures kaks päeva enne kevade algust, kui läksin varahommikul kontrollima, ega bomžid pole trepikotta magama roninud. OK, scratch that, see oli kohutavalt igav “tõde”. OK, intrigeerivam tõde. Mul on märkmik, kus on kirjas kõik mu elu peamised sündmused (ka piinlikud ja häbiväärsed). Ma kujutan ette, et kui ma rikkaks ja kuulsaks saan, siis ma pean selle igaks juhuks ära põletama.
  5. Mul on hetkel käsil oma elu pikim suhe ja ma pole kedagi niimoodi armastanud, nagu ma teda armastan.
  6. Üks mu lemmikvideosid on Aphex Twini “Rubber Johnny”. See on video, mida igaüks peaks kindlasti nägema. Huvitaval kombel avastasin ma selle video alles hiljuti, kuigi kuulan Aphex Twini juba neli-viis aastat.
  7. Ma sain tasuta sisse proviisori erialale. Ja Maaülikooli loodusvarade kaitse ja… mingi asi erialale. Aga valisin ikka “südame järgi” tasulise õppekoha.

*Näide perfect Engrish’ist, õe cooli kollase dressika peal.

One thought on “I Think You Life You Me*

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.