thingies

Määratlemata 2 Replies

Mida ma olen teinud, selle asemel et nüüd lõpuks kirjutamisega pihta hakata?

 • käinud ja pildistanud põnevaid asju oma korteris
 • käinud vannis
 • tweetinud, muidugi
 • lugenud blogisid
 • pannud endale rahvusmeened.ee lehe bookmarkidesse, et äkki tellida sealt papud, kui homme tuludeklarite raha tuleb, aga ma kardan, et ei jää selleks vahendeid… võlanõuded saabuvad sagedamini kui suurem summa raha.
 • lugenud oma vanu postitusi
 • lugenud lennukiõnnetuse kohta Schipolis ja väristanud õudusest õlgu
 • lugenud Armin Kõomägi raamatut “Nägu, mis jäi üle” (see on pühendusega, oh, oleks pidanud pilti tegema)
 • kirjutanud seda blogiposti
 • joonud veini
 • kiusanud inimesi msnis
 • kutsunud inimesi osalema muusikali massistseenis laupäeval-pühapäeval
 • ja nüüd ma ausõna kirjutan vähemalt kaks novelli! vot!

Mul on nimelt täna plaanis all-nighter. Kuna Musja peab minema hommikul kell 5 minema, siis ma otsustasin, et seni kirjutan ja kell 4 teen talle hommikusöögi ja siis lähen ja vaatan, kas õnnestub magada päriselt, ilma ühegi rohuta.

2 thoughts on “thingies

 1. marta

  heh! ma olen teinud peaaegu kõike sama… nooo väikeste variatsioonidega… mul on nt veini asemel Cooler, jms… uurisin su Twiterit, ei saanud asjale pihta 🙂

  mida vaja, ei ole kirjutanud sõnagi 🙂 ma arvan, et süüdi on ilm või kuu seis või midagi… igatahes, vaata kakku ka; keera hääl kõvaks, siis kuuled, kui ta koju tuleb…

  http://www.eoy.ee/kodukakk/kakukaamera/

  1. daki Post author

   Kõige parem on vist Twitterit selgitada MSNis vaata nende personaalsete teadetega – see on nagu see, või siis micro-blogging – paned 140 tm jagu mõtet kirja. Ma olen avastanud, et see on päris hea väljakutse. Kuidas panna ühte lausesse mingi eriti hea mõte või tähelepanek? Mul on twitteri nn feedis ka mõned kirjanikud ja muidu andekad tegelased, nt Neil Gaiman või Stephen Fry, kelle sõnaosavust ma imetlen – see on ikka uskumatu, mida ja kuidas võib ühe lausega väljendada. Nii et pisar silmis teinekord loen.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.